2777
2789
عنوان

لطفا بگید چیکار کنم؟

65 بازدید | 10 پست

سلام

دوستان خواهشا یه راه حلی برای این موضوع جلوی پام بزارید:

احتمالا اسم بازی کوییز او کینگ رو شنیده باشین یه نوع بازی آنلاین گروهی یا دونفر هست که آیتم های مختلفی رو باید جواب بدیم هرکدوم از طرفین که تعداد درستاشون بیشتر باشه برنده اعلام میشه و تعدادی سکه و تجربه به عنوان جایزه میده که فقط برای خرید آواتار و یا کمک گرفتن میشه ازش استفاده کرد

من از این بازی خوشم میومد ولی با افراط در هر چیزی مخالف صد در صد هستم

موضوع از این قراره که خواهر و مادرم به خصوص خواهرم معتاد این بازی شدن و ساعت ها باهاش بازی میکنن تو بازی گروهی من کمک خواهر و مادرم میکنم (حتی با وجود اینکه با رفتاراشون از این بازی زده شدم) ولی مخصوصا خواهرم بی دلیل شروع میکنه به فحاشی نسبت به من و متاسفانه مادرم هم همراهیش میکنه فقط بخاطر یه بازی روز و شب آسایش برای من نزاشتن و شخصیتمو خورد میکنن اصلا حرف حساب تو سرشون نمیره اگه محکم و یا حتی با زبون خوش بگم بازی نمیکنم یه جور فحشم میدن و اگه باهاشون بازی کنم یجور دیگه !! توروخدا بهم بگین چیکار کنم؟ همه زندگیم رو هواست!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بازی میکنم ولی یه مدل دیگشو اوایل صب تاشب بازی میکردم دیدم دارم معتادش میشم جیغ میزدم وقتی میباختم بعد دیگه گزاشتمش کنار

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
وا چرا اینجوری آخه؟؟؟ بازی نکن. بهونه بیار یا بگو دلم نمیخواد بازی کنم. چهار بار فحش میدند بعدم تمو ...

صدبار بهونه اوردم میگن باشه دو دقیقه بیا بازی کن منم میرم بازی بعد فحشم میدن تبدیل شدم به ادم بده چون فقط نمیخوام بازی کنم و هزار تا کار و فکر و خیال دادم

صدبار بهونه اوردم میگن باشه دو دقیقه بیا بازی کن منم میرم بازی بعد فحشم میدن تبدیل شدم به ادم بده چو ...

همون دو دیقه دسشوییت بگیره برو با گوشیت نیم ساعت تو دسشویی 😐

یه بهونه ای جور کن یا رک بگو دلم نمیخواد 😑

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
همون دو دیقه دسشوییت بگیره برو با گوشیت نیم ساعت تو دسشویی 😐 یه بهونه ای جور کن یا رک بگو دلم نمیخ ...

بازی گروهیش سه ساعته هست سه ساعت که نمیتونم برم دستشویی اونا میگن دو دقیقه که مثلا من راضی شم😂

ایندفعه رک میگم نمیخوام با اینکه بار ها گفتم ولی ایندفعه دیگه کوتاه نمیام

بازی گروهیش سه ساعته هست سه ساعت که نمیتونم برم دستشویی اونا میگن دو دقیقه که مثلا من راضی شم😂 این ...

خب برو حموم 🤣

آره بنظر منم رک باش. چهار بار ناراحت میشند بعدم نمیگند بهت

یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤