2777
2789

نگو نه به دلم .. نگو نه نمیخام .. نگو نمیخام 

من هنوزم همونم .. همونم که گفت تا آخرش میمونم .. دلمو دزدیدی .. به کی پز میدی   

هر وقت این اهنگ پلی میشه خاطرات درد اوری برام تداعی میشه ولی دوسش دارم اون حسو ..

چون باعث میشه دیگه اشتباه نکنم و کاری کنم از کردشون با دل من پشیمون بشن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم گل آی خانوم گل واسم سخته تحمل.قدم بزار رو چشمام بیا به این ور پل.وای یادش بخیر چقدر باهاش خاطره دارم

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.

ای تو روح وروانم

یادت آرام جانم..

حسش خیلی خوبه

مددکار اجتماعی ، اگر درخصوص خدمات بهزیستی برای فرزندان بدسرپرست و یا توانخواهان دچار معلولیت سوالی داشتین در خدمتم 🌹.زمان برامتحان من وتو می گردد تا ببیندچون که صدای هل من ناصر امام عشق برخیزد چه می کنیم؟ .دوست داری یارش باشی؟ بسم الله ... اسوه ات مشخص است : عباس بن علی(ع)... بدون امام اش آب هم نخورد...لازم نیست که در فراق اش عطشان شوی... فقط کافیست که به اندازه ی لیوانی آب تشنه ی ظهورش باشی .....  منتظر تون هستیم 🔴🔴👈کانال ایتا با ایدی 🔴🔴🔴@monji_313_1
فعلا که بدن ببین جون بابا ...بدبخت کرده مارو

آره پسر من دائم می خونه و تو خونه میرقصه با اینکه خودم نذاشتم گوش بده اما از دوستانش یاد گرفته

کم شنوا هستم و از سمعک استفاده می کنم .وقتی با کسی حرف میزنم طرف مقابل به جای اینکه به من نگاه کنه به گوشم نگاه میکنه و همین امر باعث شده دیگه نخوام با کسی ارتباط برقرار کنم.خواستم بگم لطفاً مراقب نگاه هایتان باشید.کم شنوایان و ناشنوایان خجالت میکشند.
آره پسر من دائم می خونه و تو خونه میرقصه با اینکه خودم نذاشتم گوش بده اما از دوستانش یاد گرفته

دختر خاله 11 ساله ی منم هی این آهنگ و میزاره و میرقصه اصن میفهمه این آهنگ چی میگه😑از دست این دهه هشتادیا