2777
2789

سوپ دال عدس؟ تابحال  نشنیدم

اما خورشت دال عدس رو الان گذاشتم رو گاز داره میپزه

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من  دال هعدسو جدا رب ساعت میپزم خاموش میکنم میزارم کنار.. پیاز و خورد میکنم تفت میدم یگسبک ک شد یه قاشق یا دوقاشق آرد میریزم و تفت میدم ک خامیش بره ادویه زردچوبه میزنم  سیر میریزم تفت میدم  بعد رب گوجه میریزم خوب تفت میدم  بعد دال عدس پخته شده رو میریزم و یه خورده آب میریزم شعله رو کم میکنم بپزه.. اواخر پخت  جعفری تازه خورد میکنم  میریزم داخلش و یه کم عصاره مرغ یا گالیلابلانکا.. با نون میخوریم خیلی خوشمزست

چجوری درست کردی؟دستور پخت لطفا

پیازوسریز ریزمیکنم باهم سرخ میکنم توقابلمه،زررچوبه فلفل نمک بهش میزنم و بازتفت میدم! حالا سیب زمینی که قاچ پرتقالی زدم میندازم داخلش و اونم با پباز و ادویه جات یه تفت میدم اون وقت اب میریزم و عدس رو اضاف میکنم میذارم تا جوش بیاد و هرچنددقیقه یبار به همش بزن ته نگیره

وبعدوقتی اواخرپخت بود رب اضاف میکنم

اگر ابش کم شدونپخت همیتطور اب اضاف کن تا بپزه و دراخر کل عدس رو با ملاقه یا گوشکوب بزن یک‌دست بشه عین حلیم😋

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم