2777
2789
عنوان

اینجا چرا همه زود ازدواج کررردن ؟؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7940 بازدید | 517 پست
چراچون یه همسرجوونو واسه ازدواج انتخاب کرده به خاطرهمین تفکرش قدیمه😑😑😑😑

بله چون بچه دبیرستانی گرفته البته من فهمیدم از شغل ش که قطعا سنتی هستن و زن بچه میگیرن که تربیتش کنن درواقع این تفکرات سنتی زن رو برای اندرونی میخوان

تا زمانیکه ملاک برای ازدواج چشم و ابرو و برامدگیهای اندام جنسی باشه وضع همینه. تا سینه هاشون نوک زد دیگه میرن تو عالم نیاز جنسی و تا یاد میگیرن زیر ابرو و پشت لب بردارن فکر میکنن وقت ازدواجشون رسیده. 

معمولا این قشر تو خانواده حمایت نمیشن محبت نمیبینن سطح خانوادگیشونم طوری هست که قبل از ورود به دانشگاه خاستگار تو خونه راه بدن و دختر رو هوایی کنن. 

آخه دختر تو خونه ای که بجز مدرسه با تفکیک جنسیتی و خونه محیط اجتماعی دیگه ای ندیده چطور میتونه وارد خانواده همسرش بشه و روابط رو مدیریت کنه. 

خودمونیم بدور از تعصب بدور از دروغ چندین نفر از شماها اوایل ازدواج بخاطر نادانی نا آگاهی کم رویی و مظلوم بودن و عدم مدیریت و احساساتی بودن ضربه خوردید و غصه هاتونو قورت دادید. 

صادق_باشیم#  

برای یکبار هم که شده اینجا تو فضای مجازی کی به کیه. چرا انقدر دروغ میگید چرا ۹۰درصد پربازدیدهایی که شوهرم کتکم زد طلاق میخوام خیانت دیدم بچگی کردم تباه شدم و ال و بل مربوط به همین خانماییه که تو سن پایین ازدواج کردن چون تصورشون از ازدواج خاله بازی بوده! 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

21 نفر چلقوزم لایکش کردن تازه😄

اونایی که کامنت من و لایک کردن چلقوزن ولی شما که تحمل شنیدن نظر مخالف خودتو نداری اصلا بی شخصیت نیستی

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
قصد اذیت کسی رو ندارم من خودم کم اشتباه ندارم ولی همه رو قبول میکنم ادم باید اشتباهش رو بپذیره حداقل ...

بله ترویجش درست نیست اما ما گاها برای دلسوزی هستش که حرفی می‌زنیم اما برعکس جواب میده و فقط دلشون رو میسوزونیم 

به هر حال مادر و پدرها باید قوی و آگاه تر عمل کنن برای ازدواج تو سن پایین گرچه من دیدم خیلی از بچه ها کله شق بازی در میارن و پدر و مادر رو تحت فشار قرار میدن که اجازه ی ازدواج بدن

حس میکنم اینجا جنگ بین معلم پرورشی های قدیم و نوجوان های گستاخ هست طبیعی هست که هر کدوم از ما از شر ...

حرف شما درسته. ولی باید منطقی بود و فکر کرد

منی ک ۱۷ سالگی ازدواج کردم خداروشکر زندگیم خوبه ولی میگم لطفاااا بزارید بچه هاتون بزرگ شن دفاع نکنید از کودک همسری . بخدا خیلی مسئولیت سنگینه برا سن کم

تجربمومیگم 

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
همیشه از حقوق برابر حرف می‌زنیم اون وقت برای تحقیر هم از دهاتی گفتن استفاده میکنین؟؟؟؟

هوف. طرف نخواد بفهمه هرچقدرم بهش بگی باز نمیفهمه. من خودم تو تهران بزرگ شدم ولی شوهرم شهرستانیه. و بعضی از اقوامشون هم تو روستان. وقتی مسافرت میریم خونشون بهترین روزای عمرمونه ازبس که انسانیت و اخلاق دارن. چرا بعضیا نمیخوان بفهمن روستایی یا افغانی هزار بار شرف داره بهشون . 

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
هوف. طرف نخواد بفهمه هرچقدرم بهش بگی باز نمیفهمه. من خودم تو تهران بزرگ شدم ولی شوهرم شهرستانیه. و ب ...

بچه هاشونم تحصیلکرده ان . و موفقن

لعنتی باهردینی حساب میکنم میبینم بازم میرم جهنم😞
چراچون یه همسرجوونو واسه ازدواج انتخاب کرده به خاطرهمین تفکرش قدیمه😑😑😑😑

نه عزیزم اینجور افراد فکر می‌کنند یا باید از طلبه کی رفته باشه حقوق یا اینکه طرز فکرش قدیمی باشه

که خداروشکر همسرم هیچ کدوم اینارو نداره

حالا اگه من میگفتم که من همسرم بی سواد می‌گفت دیدی گفتم سطحشون پایینه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان ک نزدیک ۲۷ سالمه. بعضی وقتا ب گذشته فکرمیکنم میگم چ اشتباهی کردم تو بعضی شرایطا. اگ عقل الانمو داشتم اینکارونمیکزدم یا برعکس

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
من الت م ص نوعی از نزدیک ندیدم😢😢😢😢

هموازاون لحاظ ک میگم اشتباه تواین زمونه بگی هیچی نمیدونن وازسطح پایینن ک ازدواج کردن ماشیش تاخواهریم ۶ تامونم توسن ۱۴ و۱۵ ازدواج کردیم بعدازدواجم تحصیلوادامه دادیم الان بزرگابراخودشون صاحب کارین ماشالله زندگیای خوبی هم داریم شایدالان من ازدواج نمیکردم اینجاداشتم ازشکست عشقیاوضربه هایی ک خوردم مینوشتم وروزی هزاربارخداروشکرمیکنم ک‌ اینجورچیزاروندیدم ک بعدابهش بگم عشق وحال دوران مجردی

آرزومیکنم زیرتموم کارنامه های زندگی امضای خداباشه  
حرف شما درسته. ولی باید منطقی بود و فکر کرد منی ک ۱۷ سالگی ازدواج کردم خداروشکر زندگیم خوبه ولی میگ ...

شما اون قشری هستی که من نام نبردم 

قشر معدودی که با ازدواج متوقف نشدن و دید واقع بینانه دارن

نه اینکه هر چی خودشون هستند رو بهترین میدونن

شما اتفاقا بسیار عالی میگی چون باعث میشی آدم‌ها آگاهانه تصمیم بگیرن

.

من خودم ۲۳ سالگی ازدواج کردم و لیسانس بودم بعدا ادامه دادم فوق گرفتم ولی الان پشیمونم چرا دکترا نگرفتم الان خیلی از دوستای خانوادگیمون همسراشون پزشکن نمیگم که من از وضعم ناراضیم ولی اگه دکترامو گرفته بودم حس بهتر داشتم

منم کاری ندارم چون هرکس شرایطش خودشو داره برای ازدواج ولی نباید توهین کرد اینا دارن توهین میکنن، تاز ...

ببین دوستم دیر ازدواج کردنها گاهی از کنترل خارجه

یه دختر خانمی که تا ۳۰ سالگی موقعیت ازدواج به هر دلیلی براش پیش نمیاد چکار کنه؟ چطوری ازدواج کنه؟ 

ولی زود ازدواج کردن نه! چاره داره عزیزم . 

مثل میوه که زمان چیده شدنش تو یه محدوده زمانی خاصیه.‌زود بچینن نارسه دیر بچینن هم خشک شده. 

منظورم از میوه دختر خانم نیست فقط یک مثاله

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀