2789

شنیدم باکس خون میزارن تو اتاق عمل که اگه لازم شد استفاده کنن

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اها.خیلی استرس دارم.اتاق عمل ترسناکه؟

منم تجربه ندارم

ولی خیلی میترسم

هر سوالی در مورد آندومتریوز یا آزمایشهای ژنتیک ( آمینوسنتز و سلفری )غربالگریه بارداری دارید بپرسید اگه بتونم کمکی کنم خوشحال میشم چون خودم تجربه های تلخی در موردشون داشتم 💗💗💗
واقعا؟میشه برام دعا کنید؟شما تجربه ی سزارین دارین؟

تا بری بخوابی رو تخت و چندتا صلوات بفرستی صدای گریه  ی نینیت اومده و میای تو ریکاوری.بله حتما دعا میکنم اگه لایق باشم

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
بله ۲تا.نه اصلا ترس نداره.اگه دکترت ببینه خیلی میترسی حین عمل بیهوشت میکنن.نگران نباش

نه دوس دارم بیحسی باشه.بیهوشی میترسم.میگم میشه با خودم شیاف ببرم خودم بذارم؟چن تا شیاف در روز میشه گذاشت؟

صلوات
نه دوس دارم بیحسی باشه.بیهوشی میترسم.میگم میشه با خودم شیاف ببرم خودم بذارم؟چن تا شیاف در روز میشه گ ...

هفته چندی؟ 

منم میخوام سزارین شم دیروز فهمیدم کم خونی دارم

دخترم تمام زندگی من
نه دوس دارم بیحسی باشه.بیهوشی میترسم.میگم میشه با خودم شیاف ببرم خودم بذارم؟چن تا شیاف در روز میشه گ ...

اره میتونی ببری شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ببر.چون روز اول درد زیادتره هر ۸ساعت اینا بزار یا هروقت دیدی درد داری.نسکافه و کمپوت گلابی و انجیر و خرما هم حتما ببر

تیکر رسیدن به آرزووومه😍☺☺
اره میتونی ببری شیاف دیکلوفناک ۱۰۰ببر.چون روز اول درد زیادتره هر ۸ساعت اینا بزار یا هروقت دیدی درد د ...

اگه بعداز عمل یکی بذارم دیگه درد نداره؟چقد تو بیمارستان نگهم میدارن؟سوند رو کجا وصل میکنن از دهانه رحم یا مثانه؟

صلوات