2777
2789

دیشب همینجوری  گوشی شوهرمو برداشتم و رفتم تو تماسای دریافتیش

خودش خواب بود

بعد چند تا شماره سیو نبود .و تو تاریخچه تماس دیدیم با یکیش زیاد حرف زده اونم چند روز پشت سره هم.منم از رو کنجکاوی شماره  رو  زدم تلگرامم  ببینم کیه.یهو عکس دختر و اسمش اومد.ای خدا بخدا قلبم اومد دهنم.کِشش ندارم دیگه.به اندازه کافی کشیدم ازش.از شبه هزار بار از خواب پاشدم.از ۷ صبحه بیدارم.به سَرم زد اینجا  راهنمایی بخوام.چه کنم منه سیاه بخت😥😥😥😥😥یعنی کیه .

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووووووووو چه بد ، به نظرم چکش کنید و اگه دیدین باز ادامه داره دیگه میشه گفت که داره خیانت میک ...

😥😥😥😥😥چیکار کنم یعنی همسرم از خواب پاشد بگم کیه این

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
فدات بشم یه طرفه قضاوت نکن اول مطمئن شو بعد اقدام کن، سعی کن اگر چیزیم هس با عشق حلش کنی

😥😥😥😥😥😥

چیکار کنم بخدا  از استرس دارم دیوونه میشم

از همکاراش نبود 

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃
از همکاراش نبود 

نه   شغلش آرایشگریه ‌

مردونست  کارش 

انشاالله که هیچ وقت سیاه بخت نیستی اینو هیچ وقت نگو آدمه خطایی ازش سرزده باید مثه یه شیر زن زندگیتو ...

تایپیکامو بخون

مشل شیر پای همه چیش وایسادم.خسته شدم.دیگه نمیخوام چیز جدید رو شه

هر دم‌از این باغ بری میرسد

نه   شغلش آرایشگریه ‌ مردونست  کارش

خب اول مطمئن شو بعد الان بگی که یه چیز میگه میپیچونه

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

۱۰۳ بازدید کننده داشته چرا کسی راهنمایی نمیکنه آخه😔😔😔😔😔😔😔😔

😥😥😥😥😥😥 چیکار کنم بخدا  از استرس دارم دیوونه میشم

استرس نداره گلم تا چند روزی نه با عصبانیت ولی چکش کن واگر فهمیدی چیزی هست سعی کن با ملامیت و دوستی ک بینتون هست قضیه رو بهاش درمیون بزار و بگو خیلی دوستانه میخگام بدونی پات هستم و اگر چیزی هس تمومش کن اگر گلگی داری ک رو آوردی ب این کارا بگو همون چیزی میشم ک میگی بخدا خیلی راحت میتونی تمومش کنی و حافظ زندگیت باشی