2777
2789
عنوان

بد دلی همسر

398 بازدید | 39 پست

سلام.من چندماهی عقدم.حس میکنم همسرم بد دلِ

مدام بهم میگه چرا قربون صدقه داداشت رفتی چرا داداشتو بوسیدی.چرا با داییت اینقد گرم رو بوسی کردی.فاصله سنی منو داداشم یک ساله اون21من 20سالمه باهم بزرگ شدیم خیلی باهم صمیمی ایم بقولی همه جیکو پوکمون باهمه.ولی همسرم دوس نداره.میگه منم خواهر دارم ولی اصلا تاحالا پیش نیومده تو خونه همدیگه رو ببوسیم یا میگه چه معنی ایی داره وقتی از بیرون میاد باهم دست میدید میبوسیش شما که هرروز همدیگه رو میبینین.میگم خوب داداشمه دوسش دارم از لحاظ عاطفی هم بهش وابسته ام میگه چرا باداداش کوچیکه ات اینجوری نیستی میگم اون بچه اس بهش روبدم دیگه واسه درس خوندن ازم حساب نمیبره.حس میکنم این چیزا تو خونواده اون جا نیوفتاده زیاد اهل این نیستن محبتشون رو بروز بدن

دوره عقد ، دوره شناخت ! 

برای اینکه خیالتون راحت باشه  ک ایشون بد دل نیستن ،  کاش یه مشاور خوب و کاربلد و دلسوز برید دوتایی

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

شایدحسودیش میشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه قضیه برعکس بود چیکار میکردی؟

اگه نامزدت راه به راه خواهرشو میبوسید و قربون صدقش میرفت از در میرفتین سریع همو ماچ میکردن کلا خیلی با خواهرش جیک تو جیک بود حسادتت لبریز نمیشد؟

وای منم نسبت به دوتا داداشم که یکیشون آرم 7 سال بزرگتر و دیگه 7 سال کوچیک تر همین رفتار دارم ولی آگه دو دو روز دیگه گفت چرا میگم مشکلی داری به سلامت والا 

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

کلا تو خونواده پدری ما خیلی به داداش اهمیت میدیم رابطه عمه هامو عموم هم اینجوریه.داداش دوستیم .من حس میکنم یا از بد دلیه یا حسادت.اخه میگه به داداشت بگو تورو با لفظ عشقم صدا نزنه گفتم واسه شوخی میگه اونم تو پیام یا پشت تلفن.میگه با داداشت داییت کوچیکه فقط دست بده دوست ندارم رو بوسی میکنه یا جلوشون حق نداری بلوز شلوار بپوشی آستین کوتاه بپوشی خودت روت میشه اینجوری بگردی جلوشون .اصلا اعصابمو ریخته بهم

اگه قضیه برعکس بود چیکار میکردی؟ اگه نامزدت راه به راه خواهرشو میبوسید و قربون صدقش میرفت از در میر ...

نه چرا لبریز شه اتفاقا من اوایل که میرفتم خونشون تعجب میکردم چرا روبوسی نمیکنن خواهرش از شهره دیگه اومده بود خونشون مهمانی فقط دست دادن 

کلا تو خونواده پدری ما خیلی به داداش اهمیت میدیم رابطه عمه هامو عموم هم اینجوریه.داداش دوستیم .من حس ...

اخی تو منی یا من توم 

البته من از عمو هام تنفر دارم 

ولی عاشق دایی کوچیکم فداش بشم هروقت میریم اویزونم

یا رب نظر تو برنگردد😎😎😎

این حساسسیت ها بخاطر این ایشون کلا شما بچه می بینه واز الان شروع کرده اختلاف نظر هر چی من میگم باشه معنی نداره خانواده عزیز ترین کس زندگی هر فردی میشه نباید بل این سرعت رفتار ادم تغیر کنه

اخی تو منی یا من توم  البته من از عمو هام تنفر دارم  ولی عاشق دایی کوچیکم فداش بشم هروقت ...

وای منم اینقد با داییم کتک کاری میکنیم.یا منو داییم و داداشم سوژه بگیر فامیلیم تو مهمونی چش و ابرو می اومدیم واسه هم بعد با پیام سوژه هارو بهم میگفتیم😂همسرم اینقد بدش اومد میگه چیه تو مهمونی اینقد باهم پیام بازی میکردید گفتم بابا فامیلای خودمونن دوس دارمیم سوژه شونو بگیریم میگه نه اصلا خوشم نمیاد اینقد باهم جیک تو جیکید تو دیگه ازدواج کردی