2777
2789
عنوان

دندون درد کودک

78 بازدید | 6 پست

دخترم شش سالشه و دندون اسیابش درد میکنه .توی تهران دندون پزشک پوشش بیمه تامین اجتماعی کجا ببرمش؟؟

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به آفرین ببر بیمارستانه https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igshid=6cwyw1yzrbxj خواهری دختر ...

صدر
به افرین.؟؟ برای اطفال نداره پرسیدم ازشون

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
به آفرین ببر بیمارستانه https://www.instagram.com/p/Bx6n5zXFYyM/?igshid=6cwyw1yzrbxj خواهری دختر ...

خدا
حفظش کنه گلم.من اینستا ندارم وگرنه باکمال میل 💓

سلام.بیمارستان به افرین توی کریمخان که مختص تامین اجتماعیه البته فکر کنم شلوغه.درمانگاه خیریه انصار ...

به افرین ماه پیش برای خودم رفتم پرسیدم گفت اطفال نداریم

انصار نشنیده بودم.توی پیج شاهین صمدی یه کلیپ بود دکتره تو اراک دندون پزشک باعث فوت بچه شده بود دور ا ...

حالا منفی نباش انقدر.بین چند میلیون یکی یه بار اونجوری شده.قرار نیست که برای همه پیش بیاد.دور از جون همه بچه ها...