2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 48 پست
میده عزیزم این ات و اشغالای شیمیایی بی تاثیره منم استفاده کردم دگ اما نشاسته جواب میده عجیبببب فقطم ...

ببین من همین صبح میرم میگیرم نشاسته میشینم توش 

دعا کن جواب بگیرم دعا ب جونت میکنم ب قران منم عاصی شدم دیگه

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      
استارتر منم غمه تورو دارم  وای اصن بی صاحاب شده خوب نمیشه از روز اول بعد عقد مشکل دار شدم تا ه ...

واقعا منم خسته شدم.موندم دیگه چیکار کنم.دیگه از نزدیکی زده شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من همین صبح میرم میگیرم نشاسته میشینم توش  دعا کن جواب بگیرم دعا ب جونت میکنم ب قران منم ...

تو هم دگ رنگ عفونتو نمیبینی قول میدم....کنارش یرخ کردنی کمتر بخور سبزیجات و میره جات رو بیشتر بخور و پنیر لاکتیکی بخور حل میشه مشکلت وقتی اوکی شدی تغذیه ات مث قبل شد عیبی نداره ولی نشاسته طبق عادت هفته ای یبار بیست دقیقه  بشین 

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
یه چی میگمممم گوش کن گلم فقطططططط عنبر نسا دود بده یک روز درمیون تا دو هفته https://www.instagra ...

منم میخاستم بگم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
لیزر کردم.مشکل نداره تیزبر استفاده کنم؟دوباره مو در نمیاد عایا؟

ن فک تمیکنم شماهم ک دیگ مو نداری...اتفاقا تیزبر موهارو زمخت نمیکنه منم قصد دارم درآینده لیزر کنم گفتم حتما بخاطر سلامتی هفته ای بتر تیزبر روهم میزنم

تو هم دگ رنگ عفونتو نمیبینی قول میدم....کنارش یرخ کردنی کمتر بخور سبزیجات و میره جات رو بیشتر بخور و ...

ایشالا هرچی از خدا میخوای بده بهت برم بگیرم ببینم چجوریاس

اگه امروز نخندی فردا پشیمون میشی    همیشه برای هر دردی یه دری به سمت کوچه علی چپ بازه      
منم میخاستم بگم

واسه قارچی خوب نیس

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
ایشالا هرچی از خدا میخوای بده بهت برم بگیرم ببینم چجوریاس

قربونت ان شاالله

میگن واسه عفونت قارچی خوب نیست.شما عفونت قارچی داشتین؟

باز برا اطمینان خاطر توی سایت پزشکی و گوگل سرچ کن من انقد اینور اونور رفتم فقط نشاسته جواب داد