2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنبلی خفیف داشتم ۳بار باردار شدم سقط شد الان ۳ ساله نشدم ولی تو آزمایش تنبلی نداشتم

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
شما حتما باید قرص بخورین تا پریود شین یا میشین فقط یکی دوروز نامنظمه؟؟

من تا قرص نخورم نمیشم😶

قرص ک میخورم تا دوماه بعدش ک نمیخورم پریود میشم بعدش بازم ن☺

همه چیز دارد آنکه تو را داشته باشد

من همیشه خودم پریود میشم و تاحالا قرص نخوردم نهایت یه هفته عقب مینداختم اما اینسری یه ماه افتاد عقب ک رفتم دکتر گفتی تنبلی خفیف گرفتی.خیلی استرس گرفتم بهم قرص سپیترون کامپاند داد.شمام همین قرصو میخورین؟

من همیشه خودم پریود میشم و تاحالا قرص نخوردم نهایت یه هفته عقب مینداختم اما اینسری یه ماه افتاد عقب ...

منم سیپروتن میخورم ماه دومم خداروشکر منظم شده

االبته من یک هفته فوقش عقب مینداختم ولی خب ازمایشم ندادم ک ببینم تنبلی دارم یانه

من وقتی متاهل بودم تو دومین سال پریودام نامنظم بود وتنبلی تخمدان داشتم هیچ وقت اقدام نکردم واسه بچه وقتی دوباره مجرد شدم پریودام مرتب شد وتنبلی تخمدانام رفت 

ازاین میترسم که اگه دوباره ازدواج کنم اقدام کنم واسه بچه میترسم حامله نشم

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
منم سیپروتن میخورم ماه دومم خداروشکر منظم شده االبته من یک هفته فوقش عقب مینداختم ولی خب ازمایشم ند ...

اها خداروشکر.به منم فقط دو دوره قرص داد دیگ نگفت برگرد باز آزمایش بده و اینا همینو داد تمام.

من وقتی متاهل بودم تو دومین سال پریودام نامنظم بود وتنبلی تخمدان داشتم هیچ وقت اقدام نکردم واسه بچه ...

من از وقتی ازدواج کردم این یکسال اینجوری شدم.ممکنه تاثیر داشته باشه؟