2777
2789
عنوان

نوزاد.کمک

230 بازدید | 27 پست

تروخدا یکی بگه چیکار کنم...پسرم دو ماه و دو هفتشه.امشب سر شب خواب بود یهو از دهنش کلی شیر پاچید بیرون. داشت خفه میشد دور از جونش. اصلا هم اضافه بهش شیر نداده بودم. خلاصه تمیزش کردم دیگه بهش شیر ندادم تا یه ساعت پیش. خوابید دوباره همینجوری شد. الان اسهال هم شده. رنگ مدفوعش به سبز میزنه. سرما خورده؟ رو دل کرده؟!ویروس گرفته؟! چشه... من الان این موقع شب چیکار کنم 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باد گلوشو نگرفتی که اونجور شده

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
بچه دوماهه فقط باید بره دکتر بهش دارو بده  نمیشه هم گفت رودل کرده چون فقط شیر میخوره

اگه سرما خورده باشه هم میشه اینجوری بشه؟! الان اخه دکتر از کجا پیدا کنم😭

ربطی نداره ک ببری بیرون یا نه اخه اسهال و استفراغ نشونه ویروسه یا مسمومیت 

اخه ویروس باید از یکی یا چیزی که الوده بهش هست منتقل بشه 😔

اگه سرما خورده باشه هم میشه اینجوری بشه؟! الان اخه دکتر از کجا پیدا کنم😭

اره عزیزم.‌پسر منم دوماهش ک بود دو سه بار بالا اورد و اسهال شد بعد بقیه علائم سرماخوردگیش خودشو نشون داد