2777
2789
عنوان

قهر با شوهر

105 بازدید | 7 پست

بچها بنطرتون من کارم اشتباه بوده یا حق میدین بهم؟؟

همسرم ماشین همکار خانومشو آورده درست کنه البته خانومه سنش بالا و رئسشه خانومه خیلی سردرنمیاره از ماشین شوهرمم آورده درست کنه منم قاطی کردم سرش که به جای اینکه مشکل بقیرو حل کن به فکر زندگی خودت باش به پنج تومن بهت قرض داده داری ازت سواستفاده میکنه خیلی حرفا بهش زدم که اونم گفت متاسفم واسه طرز فکرت ، خانومه خیلی خانومه خوبیه چند بار باهش تلی حرف زدم ولی حس زنانم داره ادیتم میکنه از وقتی هم اومه اصلا باهاش حرف نزدم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب اون خانم هم به شوهرت لطف کرده که بهش پول قرض داده دیگه. الانم شوهرت خواسته لطفشو جبران کنه. 

تروخدا اینقدر شخصیت خودتونو تو دیدگاه شوهراتون نیارید پایین،که فکر کنن همیشه ترس از دست دادن و دزدیده شدنشونو دارید... 

وا خب اون خانم هم به شوهرت لطف کرده که بهش پول قرض داده دیگه. الانم شوهرت خواسته لطفشو جبران کنه.&nb ...

دقیقا خودشم بهم همینو گفت انقد جو اطرفت تورو گرفته عوض شدی ولی انقد تو این دوره زمونه زنای بد هستن که آرم نیترسه 

وا خب اون خانم هم به شوهرت لطف کرده که بهش پول قرض داده دیگه. الانم شوهرت خواسته لطفشو جبران کنه.&nb ...

خودش میگه من بخاطر پول زیر دین کسی نمیرم بهم لطف کرده دارم حواب لطفشو میکنم