2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارو مصرف میکنم دکتر گفت ده روزم لکه دیدی جز پریودت حساب نکن همون روزی ک خونریزی شروع شد روز ا ...

پس درست حساب کردم همش می‌ترسیدند اشتباه حساب کردم من همیشه یه روز لکه دارم فرداش خونریزی

ولی امروز که روز سومم بود از صبح خونریزیم زیاد بود ولی شبی کمتر شده گفتم نکنه باید لکه هم حساب میکردم

پس درست حساب کردم همش می‌ترسیدند اشتباه حساب کردم من همیشه یه روز لکه دارم فرداش خونریزی ولی امروز ...

نه شک به دلت راه نده

ایشالا که درسته

من قراره از روز دوم پریودآمپول تزریق کنم

دکترگفت اصلا لکه بینی رو جز پریودحساب نکن

الهی وربی من لی غیرک
نظر بقیه چیه

دکتر من میگفت از لحظه ای که خون جاری میشه حسابه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
والا از نظر شرعی لکه بینی قهوه ای هم خون به حساب میاد اگه منقطع نبوده و پیوسته بوده حیضه

من شرعیش هم پرسیدم .گفتن از وقتی خون جاری میشه

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
والا از نظر شرعی لکه بینی قهوه ای هم خون به حساب میاد اگه منقطع نبوده و پیوسته بوده حیضه

از لحاظ علمی لکه بینی روز اول پری نیست من از چندین دکتر پرسیدم از زمانی حساب میشه که پریود باز بشه و خون کامل بیاد