2777
2789

حتما عده زیادی دوره دانشجویی داشتند

از کدوم استادا متنفر بودید و عاشق کدوما بودید و چرا؟

ما یه استاد داشتیم لباساش چروک بود

یه استاد داشتیم انگار از دماغ فیل افناده بود 

عاشق استادی بودم ک سخت میگرفت ولی نمره خوب میداد...

بنویسید برام مهمه.. چون خودم الان استاد یار دانشگاهم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

من عاشق استاد جزامون بودم واقعن جون ميكند يادمون ميداد

از ايناد حقوق اداريمون بدم ميومد ب شدت 

مردك خر ب همه١٩ ٢٠ ميداد هيچ وقتم نميومد سر كلاسا

هـاوا باس نـا جاوان ماردانا ساردِ🥶🥶

استادايي كه احساس ميكردن خيللي با نمك و توو دل برو هستن 

يجور چندشي هستن😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره فوق ليسانس يه استادي داشتيم بيمار رواني بود يكبار سركلاس چنان جيغي كشيد به يه دختر بيچاره توهين كرد كه چرا كاپشنت صدا ميده و از كلاس بيرونش كرد و كلي بهش توهين كرد

بجاش يه استاد روانپزشك داشتيم به شدت متشخص و باادب بود 

يارب اين چندين علامت امشب است..يا مگر روز قيامت امشب است

والا من ازاستاد فیزیکم وبرنامه نویسیم خوشم میاد فیزیک یه اقای مرتب وجذابه کلن خیلی به دل همه میشینه تدریسشم خوبه...برنامه هم یه خانومه جوونه که مدیریت کلاسش عالیه یه ذره فمنیسته وپسرارو اذیت میکنه یعنی محشره

از استادایی که سر کلاس میگفتن و میخندیدن ولی سرامتحان پدرتو در می اوردن متنفرم

ولی استادایی که همیشه شیک بودن و مهمترین چیز براشون یادگیری دانشجو بود نه صرفا گذروندن 2ساعت و اخر هم نمره خودتو میدادن دوست داشتم

اساتیدمون همشون خوبن از درس جنین شناسی بدم میاد استادش خوبه ها ولی خنگ میزنه

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸
استاد فیزیک  مرتیکه برا نمره پیشنهاد میداد  استاد برنامه نویسی عالی بود

نههههه

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.