2777
2789
عنوان

فقر فرهنگی + (عکس)

3259 بازدید | 115 پست

من توی یک مرکز جراحی کار میکنم که بیشتر عمل زیبایی و رینو پلاستی(بینی)انجام میده

بیماران مختلفی هر روز برا عمل زیبایی مراجعه میکنن که بعضی از اونها باعث تاسفم میشن و شدیدا به فکر فرو میرم !

امروز اقایی برای عمل زیبایی بینی اومده بودن وقتی شروع به صحبت کردن نمیدونم چند روز یا ماه یا سال بود که دندون هاشون رو مسواک نکرده بودن و مدام بدنشون رو میخاروندن...خلاصه من ایشون رو گذری دیدم...1 ساعت بعد رفتم اتاق عمل...که سوپر وایزر اتاق عمل اومدن گفتن بیماری اومده و الان داره عمل  میشه اما مبتلا به کک بوده و باید چیکار کنیم !!!!!!!!!!!

این نشوندهنده فقر فرهنگی ماست ...به جای اینکه الگو برداری های کورکورانه داشته باشیم سعی کنیم مثل یک انسان متمدن زندگی کنیم

اینم جناب کک

خدا رو شکر که در تاریخ 2020/2/2 من و همسرم در آمریکا هستیم(من ملکه آبی پوش آتلانتا هستم).ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله

مبتلا به کک؟؟

نشنیده بودم 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روستایی بودن؟

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

واایی چندش..

استاد ماهم تعریف میکرد ی خانومی با ارایش غلیظ اومده بود اورژانس. ولی سروپاشو نگاه میکردی دندوناش زرد بود. سرآستینش چرک مرده بود و... 

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

برای همین من بینیمو عمل نمیکنم دیگه😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔