یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 عنوان از بین این آدما کدومو میشناسین؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 45 پست امیر شریفیدکتر آزمندیانعلیرضا عباسمنشعرشیانفراحمد حلتکوین ترودوآنتونی رابینزاستر هیکساز دوره یا کتاب کدومشون نتیجه گرفتین؟ 1398/03/12 | 19:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوترینو عضویت: 1397/12/27 تعداد پست: 3414 ما یه گروه داریم ک بر اساس آموزشای کانال ایشون پیش میریم و باهم تمارینو انجام میدیم چن نفرمون وارد د ... مرسی از پیشنهادت ...
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 مرسی از پیشنهادت ... خواهش میکنم:)
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 من خودم همه دو میشناسم همه شون خوبن و دارن یک چیز مشترک آموزش میدن اما اینکه پیگیری کرده باشم و تمار ... خب چین ؟ مشاور خانواده ان؟ قانون جذبه چیه؟ قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
دخترعالی عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4445 سلام عزیزممن مدتها خواننده خاموش بودم الان عضو شدم تا واردکرده جذبتون بشم بلد نیستم درخواست دوستی بدن چکار کنم؟
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 سلام عزیزم من مدتها خواننده خاموش بودم الان عضو شدم تا واردکرده جذبتون بشم بلد نیستم درخواست دوستی ... سلام جانم بهت درخواست دوستی میدم تایید کن تا بهت پیام بدم
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 خب چین ؟ مشاور خانواده ان؟ قانون جذبه چیه؟ عزیزم قانون جذب یه علمه ک این اساتید آموزشش میدن با این علم میتونی زندگی خودتو کنترل کنی و به اهدافت برسی
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 بله چرا ک نه توضیحاتی ک اینجا برای دوستان دیگه دادم رو خوندین؟اگه علاقه دارین وارد گروه بشین بهم پیام بدین
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 عزیزم قانون جذب یه علمه ک این اساتید آموزشش میدن با این علم میتونی زندگی خودتو کنترل کنی و به اهدافت ... داشتم قبلا کتابشو .. کتاب راز .. برا من ک الکی بود هیچی جذب نکردم فقط خوراکی و چیزای پیش پا افتاده قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 داشتم قبلا کتابشو .. کتاب راز .. برا من ک الکی بود هیچی جذب نکردم فقط خوراکی و چیزای پیش پا افتاده کل قانون جذب که کتاب راز نیست عزیزم کتاب راز فقط یک درصد از اطلاعاتشو بهت میده
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 کل قانون جذب که کتاب راز نیست عزیزم کتاب راز فقط یک درصد از اطلاعاتشو بهت میده میدونم ولی دیگه پیگیرش نشدم اصلا کلا فراموشش کرده بودم الان آنتونی رابینز یادم اومد ... کتاب شکرگذاری هم داشتم .. قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 میدونم ولی دیگه پیگیرش نشدم اصلا کلا فراموشش کرده بودم الان آنتونی رابینز یادم اومد ... کتاب شکرگذار ... اگه دوس داشتی یه بار کامل پیگیرش بشی و امتحانش کنی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم
یـدخـتـرمثـبـتـــــم مدیر استارتر عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 365 سلام عزیزم من مدتها خواننده خاموش بودم الان عضو شدم تا واردکرده جذبتون بشم بلد نیستم درخواست دوستی ... پس چرا نیستی من بهت درخواست دوستی دادم قبول نکردی ک بتونم بهت پیام بدم
نیلوفرخانوووم عضویت: 1397/08/08 تعداد پست: 7113 اگه دوس داشتی یه بار کامل پیگیرش بشی و امتحانش کنی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم باشه عزیزم ممنون .. خواستم همینجا بهت خبر میدم قیافه من😑😑🔫وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته . کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم😑😑😑🔫
دخترعالی عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 4445 پس چرا نیستی من بهت درخواست دوستی دادم قبول نکردی ک بتونم بهت پیام بدم عزیزم ببخشید دیر جواب دادم بلد نیستم از کجا دوستی رو قبول کنم