2777
2789
عنوان

شما بودید واسه رسیدن به همچین کسی میجنگیدید؟خواهش میکنم بیاید!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 55 پست
دقیقاااا بخدا قسم که طلبکارم هست  بنظرت چی بگم بهش؟خیلی خستم کرده داره داغونم میکنه با حرفاش و ...

بذارش کنار؛ بگو پدرم مدیونم کرده؛ نمیتونم حرفشو زمین بندازم؛ شمارشم اول بلاک و بعد پاک کن

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كسي ك از نظر فرهنگي در جايگاه بالايي باشه توو ١٧ سالگي دنبال شوهر كردن نيست ادماي با فرهنگ اول درس ...

دنبال شوهر کردن نبودم و نیستم اگ عااشقش نمیشدم و وابستش نمیشدم تا ۲۵ سالگی قصد ازدواج نمیداشتم 

ضمنا اگ دنبال شوهر کردنم بودم ب شما هیچ ربطی نداشت و اصلا نظرتون واسم مهم نیست تاپیکمو ترک کنید و ریپ نکنید با تشکر😊

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
همش دعوا و همش بحث همش متلک میگه بهم خستم کرده نمیدونم چکنم؟رابطه رو تمومش کنم؟یا پاش بمونم و بجنگم ...

طالان برا ازدواجت زوده 

این اگه زنش بشی روانیت میکنه 

بیشتر از این خودتو مچل نکن 

هزاران شانس داری دختر 

الان مگه عصر حجره که ۱۷ سالگی شوهر میخوای 

ملت فوق لیسانس میگیرن تن به هر ازدواجی هم‌نمیدن 

چرا خودتو دست کم گرفتی 

بشین کنکورتو بخون برو دانشگاه 

انقد موقعیتها باشه بخندی به این روزا 

مردا کلا ذات ندارن 

الان زوده خودتودرگیر کنی 

دوماه از مخالفتای بابام میگذره و من همچنان پای علی موندم اما این دوماه اون اصلا درک نمیکنه و همش متل ...

بنظر من حق با باباته 

اگه چندسال دیگه ازدواج کردی باهاش و هیچی نداشتی به هیچ کدوم از آرزوهات نرسیدی کسی که الان میگه هیچی ندارم‌شاید نتونه حتی یه خونه برات اجاره کنه اون وقت تو باید بری پیش مادرشوهر زندگی کنی و خیلی مسائل دیگه

مادرم شماره نظام مهندسی ندارد ولی از من ویرانه با حرف هایش یک آدم نو میساز
بذارش کنار؛ بگو پدرم مدیونم کرده؛ نمیتونم حرفشو زمین بندازم؛ شمارشم اول بلاک و بعد پاک کن

امشب باهاش حرف میزنم خودمم خسته شدم

دنبال شوهر کردن نبودم و نیستم اگ عااشقش نمیشدم و وابستش نمیشدم تا ۲۵ سالگی قصد ازدواج نمیداشتم  ...

وقتي تاپيك ميزني ما از سطح بالايي از فرهنگ برخورداريم ولي ميخوام ١٧ سالگي شوهر كنم يعني داري معني فرهنگو عوض ميكني 

كه نميشه بي جواب گذاشت😌

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

طالان برا ازدواجت زوده  این اگه زنش بشی روانیت میکنه  بیشتر از این خودتو مچل نکن  ...

وقتشه ک ب خودم بیامو یکمی ارزش خودمو بدونم دیشب طوری میگف ندارم و میخای بمون نمیخای بگو ک اصن با خودم گفتم این الان عاشقه؟گف بابام میتونه زمین بخره میتونه نخره اگ بخره لطف کرده اگ نخره وظیفش نی

ببین اولا به نظر من هنوز سنت کمه و اینکه اختلاف فرهنگی و مالی رو دست کم نگیر. یه دختر یا پسر هر چقدر هم ادعا کنن که متفاوت از خانواده فکر میکنن دروغه چون تو خانواده ریشه داریم هممون. ببین اون الان با تو اتمام حجت کرده پس نباید بعد ازدواج انتظار آسایش خونه ی پدری رو داشته باشی و اینکه فکر نکن چشمت دنبالش میمونه چند سال دیگه انقدر دیدت به مسائل عوض میشه که شاید حتی از علاقه و عشق الانت تعجب کنی

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
وقتشه ک ب خودم بیامو یکمی ارزش خودمو بدونم دیشب طوری میگف ندارم و میخای بمون نمیخای بگو ک اصن با خود ...

قربونت برم خواهر گلم 

یه مدت بیخیالش شو 

تو‌لایق بهترینایی 

الان اینجوریه خرش از پل بگذره هر روز چشم گریون خونه ی پدرتی 

فعلا یه مدت اصلا تماس نگیر کتاب بخون و با خودت بگو من لایق بهترینام نه یه عمر ذلت 

وقتي تاپيك ميزني ما از سطح بالايي از فرهنگ برخورداريم ولي ميخوام ١٧ سالگي شوهر كنم يعني داري مع ...

اونم ب خودم مربوطه اصن یکی دلش میخاد ۱۰ سالگی ازدواج کنه ب کسی چ؟زندگیه خودشه دوس داره اینطوری ازدواج کنه و هیچ ربطیم ب فرهنگ نداره.منم نگفتم مشتاق شوهر کردنم فقط گفتم بمونم پاش یان خیلیا هستن تو سایت دلسوزانه نصیحت میکنن و حرف میزنن باهات خیلیاهم دریغ از یه ذره شعوووور😂

اونم ب خودم مربوطه اصن یکی دلش میخاد ۱۰ سالگی ازدواج کنه ب کسی چ؟زندگیه خودشه دوس داره اینطوری ازدوا ...

باشه الكي مثلا من باور كردم 😉

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

نمیدونم منظورش ازفرهنگ چیه.باز مدرسه ها تعطیل شد.مکافات ماام توسایت شروع شد

سایت فقط واسه خانومای ۲۰ به بالا نیست و من ن تاپیک سرکاری گذاشتم ن خالی بستم فقط و فقط کمک خاستم متاسفم واستون ک انقد رااحت دل میشکونید...مهم نیست اینجا مجازیه دیگ یکیه انقد با شخصیت میاد راهنماییت میکنه یکیم حیف کلمه انسانیت واسش اولم گفتم میخاید متلک بزنید لطفا اصلا پست نزارید الانم خیلی سریع برید بیرون از تاپیک من