2777
2789

سلام مهربونا من همیشه تایپک زدم و از راهنمایی های شما خانومای خوب و با تجربه استفاده کردم ازتون میخوام الانم ب جای متلک ونمک پاشیدن روی زخمم منو جای خواهر کوچیکتر از خودتون بدونید و راهنماییم کنید

ببینید عزیزان من ۱۷ سالمه با یکی همو دوس داریم و میخایم بهم برسیم بعد علی از نظر فرهنگی و مالی از خانواده ما پایین تر هستن و باباش اخلاق نداره و زیاد ب فکر بچه هاش نیست و علی خودش میره دانشگاه و سرکار ماهی ۱۸۰۰میگیره بعد من ته تغاری هستم و از همه نظر به علی و خانوادش سرم و بابام ب شدت مخالف ازدواج ماهست و میگ دلم نمیخاد دوماد ایندم یکی باشه ک روم نباشه جایی بگم فلانی دومادمه میخام بهش افتخار کنم😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا همينجاش ميگم

رضايت پدرت خيلى خيلى مهمه و درواقع اصله

پدرت نپسنده بدون خوب نيست

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

دوماه از مخالفتای بابام میگذره و من همچنان پای علی موندم اما این دوماه اون اصلا درک نمیکنه و همش متلک میگه و فک میکنه بابای من بی دلیل داره سنگ میندازه جلوی راهمون و همش بامن دعوا و بحث میکنه دیشب ی کلمه بهش گفتم بابات واست قراره زمین بخره ؟گف اره گفتم خب ب بابام بگو ک زمینم قراره داشته باشی یهو گف تو دنبال زمین هستی و این حرفا

گف ببین از حالا میگم بهت من هیچییییی ندارم اگ میخای اینطوری منو ک بگو اگرم نمیخای بگو تا بدونم چیکار کنم باید

سلام عزیزم؛ تفاوت مالی با پشتکار خود پسر حل میشه؛ ولی تفاوت فرهنگی خیلی خیلی مهمه؛ شما هم سنت خیلی کمه؛ مطمئن نباش که انتظارت از شوهر آینده الان درست و منطقی باشه

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...

دوست داشتن خیلی مهمه

اما از نظرمن بزار یه چندسالی بگذره

چون خودم تو سنت بودم و الان فکرمیکنی بهترینه یااصلا دیوونشی

ولی وقتی سنت بره بالاتر خیلی عقلانی تر فکرمیکنی

من نمیگم چون سطحه پایینه قبول نکن

دوست داشتن خیلی مهمه

اما معیارایی که الان داری دوسال دیگه میخندی بهشون

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\

همش دعوا و همش بحث همش متلک میگه بهم خستم کرده نمیدونم چکنم؟رابطه رو تمومش کنم؟یا پاش بمونم و بجنگم واسش؟میدونید ترسم از اینه ک ولش کنم و تموم کنم همه چیو بعد همیشه چشمم دنبالش باشه و نتونم فراموشش کنم