2777
2789
عنوان

چقد دلم گرفته

131 بازدید | 14 پست

دلم گرفته همش تو خونه میشینم به خودکشی فکر میکنم..خسته ام..دلم میخاد بمیرم فکر میکنم رسیدن به ارزوهام یه چیز پوچه..کاش مرگ دست خودمون بود باخودکشی گناه نکنیم

باید بری روانپزشک

یه مدت دارویه اعصاب استفاده کنی تحت نظر دکتر خوب میشی

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید بری روانپزشک یه مدت دارویه اعصاب استفاده کنی تحت نظر دکتر خوب میشی

ای خواهر من یه ادمی بودم شاغل سرم حسابی شلوغ بود..ازدواج کردم یه شهر دیگه سرکارم نرفتم تو خونه دیوانه میشم

چه مشکلی داری عزیزم به این فکر‌کن مشکلای بزرگتر از مشکل شما هم مردم دارن ولی دارن با امید زندگی میکنن به قانون جذب اعتقاد داشته باشین تو ذهنتون هر چی رو که میخواید داشته باشید رو با تمام سیستم‌بدن وافکارتون بخواهید مطمئن باشید مشکلتون رفع میشه اگه تو ذهنتون همش به خودکشی وبدبختیاتون فکر کنید قانون جذب بدتر اون رو بهتون برمیگردونه❤

منم دلم گرفت اومدم ور دل مادرشوهرنشستم دلم یکم وااااااااااااا شه.

خوشبحالت انقد مادرشوهرت خوبه ک میری خونش..ما میریم حرکت و حرفامونو نگه میداره بعد میزنه رومون 

ای خواهر من یه ادمی بودم شاغل سرم حسابی شلوغ بود..ازدواج کردم یه شهر دیگه سرکارم نرفتم تو خونه دیوان ...

خوب سرتو گرم کن این فکر و خیالات خطرناکه 

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤