2777
2789
عنوان

واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋

| مشاهده متن کامل بحث + 1221 بازدید | 133 پست
بله عزیزم اینه

مثبته عزیزم مبارکه😍

اگه چند روز دیگه امتحان کنی که هورومون بارداری توو خونت خیلی بالا رفته باشه پر رنگ تر نشون میده

و حالا من مامان دو تا فرشته ام... خدایا نی نیمو سالم بزار توو بغلمون♥️🧿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه عزیزم .. چند موعدت اینجوری بود

مرسی عزیزم

انشالله که بیای تاپیک بارداریت رو بزنی

من دوماهه باردار بودم خودم نمیدونستم عجیبه ولی خط دوم خیلی کمرنگ بود با این که دوماهه بودم

اگر زیر دو دقیقه افتاده بارداری

همون لحظه اول دیدم ولی خیلی کمرنگ بود الان دیده میشه

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

تو عکس خط دوم افتاده ولی من تشخیص نمی دم صورتی هست یا بی رنگ.اگه رنگ داره و صورتی هست بله مثبته و مبارکه

برای من چون زود زده بودم خودم هم نمی دیدمش 😅😅😄😄

.عروسک های زیبا در اینستاگرام با قیمت عالی Ratadolls 
عزیزم امضات گریه م انداخت امیدوارم ک در نهایت سلامت و خوشی بچتو بعل بگیری و بارداری خیلی خوبی داشته ...

ممنون دوست مهربونم برام دعا کن ... ان شاءالله گل پسرت رو بسلامت بغل بگیری

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔