2777
2789

سلام دوستان من خیلی نامیدم بعد از 8 سال زندگی واقعا احساس میکنم کم آوردم بعد از ادن همه سختی دوران مجردی حالا عذابم بیشترم شده

شوهرم مدام حرف های رکیک میزنه هرچقدر این چندسال تلاش کردم فایده نداشته جلو بچه حرکت‌های زشتی میکنه تا الان ابروشو جلو همه حفط کردم آدم موقری نشونش دادم ولی رفتارش تو خونه در حد لات های بی سرو پاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم دوستان شاید باورتون نشه تمام طول دوران تحصیل شاگرد اول بودم نمازامو خوندم دانش‌گاه دولتی الانم کارمند ولی درمونده ام بعضی وقتا دلم فقط خودکشی میخواد

ولی بازم پشیمونم واز خدا عمر طولانی میخوام فقط واسه اینکه حواسم به دخترم باشه خودم از بی پدر و مادر ...

من یه دکتر میشناسم ساعتی ۹۰ تومنه عالیه اما باید و وقت و هزینه کنی . اگه خواستی شمارش رو بدم 

از شدت دعواها و بحث های بیش از حد ما. حس میکنم از بس تو بچگی تو سری خور بوده اینجور شده بعضی وقتا چند ساعت شوخی بیش از حد میکنهباهام آخرش به گریه میوفتم یا خودزنی میکنم ولی دست بردار نیست

خدا به همه کمک کنه دیگه کم طاقت شدم قبلا کلی بذبختی رو باهم تحمل میکردم الان سریع به هم میریزم. حس میکنم از آشفتگی لذت میبره در عین حال مثل یه بچه کوچیک وابسته است یه دوست داشتنی که در عین حال طرف مقابل آزار میده و لذت میبره. خدایا من چه گناهی به درگاهت کردم. اهل خیانت و اینا و دود و دم نیست بیرون از خونه همه دوستش دارن ولی تو خونه داغونه