شوهرم مدام حرف های رکیک میزنه هرچقدر این چندسال تلاش کردم فایده نداشته جلو بچه حرکتهای زشتی میکنه تا الان ابروشو جلو همه حفط کردم آدم موقری نشونش دادم ولی رفتارش تو خونه در حد لات های بی سرو پاست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم دوستان شاید باورتون نشه تمام طول دوران تحصیل شاگرد اول بودم نمازامو خوندم دانشگاه دولتی الانم کارمند ولی درمونده ام بعضی وقتا دلم فقط خودکشی میخواد
از شدت دعواها و بحث های بیش از حد ما. حس میکنم از بس تو بچگی تو سری خور بوده اینجور شده بعضی وقتا چند ساعت شوخی بیش از حد میکنهباهام آخرش به گریه میوفتم یا خودزنی میکنم ولی دست بردار نیست
خدا به همه کمک کنه دیگه کم طاقت شدم قبلا کلی بذبختی رو باهم تحمل میکردم الان سریع به هم میریزم. حس میکنم از آشفتگی لذت میبره در عین حال مثل یه بچه کوچیک وابسته است یه دوست داشتنی که در عین حال طرف مقابل آزار میده و لذت میبره. خدایا من چه گناهی به درگاهت کردم. اهل خیانت و اینا و دود و دم نیست بیرون از خونه همه دوستش دارن ولی تو خونه داغونه