2777
2789

عرض سلام به خانوماي گل ني ني سايت

كسي بوده كه بدون درد سينه و درداي پريودي باردار بوده باشه

من دفعه قبل كه باردار بود خيلي درد شديد داشتم ولي ايندفعه اصلا يه چند روزي هم هس كه از موعد پريودم گذشته كسي اين جوري بوده و بعد فهميده بارداره؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم من،هییییچ علایمی نداشتم فقط یکی دوبار سرگیجه داشتم،بعد سه چهار روز ک از موعدم گذشت لکه بینی داشتم چون عادت داشتم به لکه بینی اصلا فک نمیکردم حامله باشم،یهو بخودم شک کردم تست زدم.ایشالادکه بارداری عزیزم.

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
من اینطور نبودم چون اوایل کمر درد شدید داشتم. ولی دیدم. حتی ممکنه یه خانم علایم دو بارداریش متفاوت ب ...

راه خونگی کسی بلده وقتی بی بیدر دسترس نباشه ادم بفهمه باردار باشه 

آخه ميگن علائم بارداري اينه كه درد زير دل و درد سينه داشته باشين من سري قبل اينجور بودم بعد از اينكه سقط شد كلا درد سينه م قطع شد ولي ايندفعه اصلا دردي ندارم و احساس پريود شدنم ندارم ٤ روزه كه از موعد پريودمم گذشته

من اینطور نبودم چون اوایل کمر درد شدید داشتم. ولی دیدم. حتی ممکنه یه خانم علایم دو بارداریش متفاوت ب ...

نه متاسفانه البته داروخونه بهم نزديكه ميتونم برم بگيرم الان ولي حتما بايد صبح تست بي بي چكو انجام داد فكر كنم درسته؟

آخه ميگن علائم بارداري اينه كه درد زير دل و درد سينه داشته باشين من سري قبل اينجور بودم بعد از اينكه ...

چرا بی بی چک نمیزاری؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
نه متاسفانه البته داروخونه بهم نزديكه ميتونم برم بگيرم الان ولي حتما بايد صبح تست بي بي چكو انجام دا ...

نه حتما صبح نه. فقط باید ادرارت رنگ داشته باشه و رنگش به زردی بره نه به رنگ آب. اگه روزه ای که دیگه الان خیلی غلیظه

😊
چرا بی بی چک نمیزاری؟

آخه بايد صبح بعد از خواب تستو انجام داد ديگه اين چندروزم بيخيال بودم ميفتم حالا شايد بشم ولي امروز ديگه هيچ دردي ندارم و الانم كه حساب كردم ديدم ٤ روزه كه گذشته از وقتم من سيكلام ٢٨ روزه و هميشه و هم منظم و سروقته. حالا ايشالله فردا صبح انجام ميدم حتما

آخه بايد صبح بعد از خواب تستو انجام داد ديگه اين چندروزم بيخيال بودم ميفتم حالا شايد بشم ولي امروز د ...

عزیزم من ظهر تست زدم مثبت شد

دختر قشنگم بهونه زندگی منو بابایی خوش اومدی ب زندگیمون،خدایا مواظب عشقم و دخترم باش
نه حتما صبح نه. فقط باید ادرارت رنگ داشته باشه و رنگش به زردی بره نه به رنگ آب. اگه روزه ای که دیگه ...

خب اگه اينجوريه كه انجام ميدم امروز من فكر ميكردم بايد ادرار اول صبح باشه