2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جو پرک و هویج رنده شده  و سینه مرغ رو بذار بپزه. سینه مرغ رو در بیار ریش ریش کن و دوباره اضافه کن. قارچ ورقه کن و سرخ کن و اضافه کن. نمک و فلفل هم بزن. نیم ساعت آخر پخت هم شیر اضافه کن. موقع سرو بهش خامه بزن و همراه جعفری یا گشنیز ساتوری اضافه کن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

سوپ جو که راحته عزیزم،جوپرکت روتمیز کن بعد بشور بزار کمی خیس بخوره،مرغ روباپیاز نگینی بزار بپزه بعد هویج تگینی هن اضافه کن وقتی مخت مرغتو ریش ریش کن وبه سوپت کمی رب بزن وجو رواضافه کن تاجابیفته کمی سبزی گشنیز هم بریزخیییلی خوشمزه میشه

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

من میخوام دلتون نخوادلازانیا درست کنم امشب،آخه بچه هامم خیییلی دوست دارن،ول خودم واسه افطار چای ونون وپنیر وسبز وخرما بهم بیشتر میچسبه،دوستان التماس دعادارم

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲
مرسی گلم ولی با خامه دوس نمیخورن😔

یه مدل دیگه اینکه جو پرک و هویج و پیاز  درشت رنده شده رو با سینه مرغ ریش ریش شده و نخود فرنگی بپز. رب و ادویه و نمک بزن. سبزی سوپ اضافه کن. جا که افتاد سرو کن.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.