2777
2789
عنوان

کسی بوده ازمایش غربالگری اول انجام نداده باشه?خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 19256 بازدید | 81 پست
نه دیگه بچه پنج ماه بود تازه بیست هفتم بود بازیرمیزی عمل کردن چون بعداز۱۹هفته پزشک قانونی اجازه ننید ...

ای وای من فکر کردم بچه مشکل دار تو هر ماهی سقط میشه

اینکه خیلی بده 

خدارو شکر که متوجه شدی انشاالله تو دلیت به سلامت دنیابیاد😘

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه اینقدر بچه مشکل دار الان بدنیا میاد ادم میترسه

اینم درست ولی خب ندادی مثلا این استرس زمان و برمیگردونه شما الان با شوهرتون فامیلین ؟در معرض اشعه xبودی؟اگه نه پس نگران نباش عزیزم

اینم درست ولی خب ندادی مثلا این استرس زمان و برمیگردونه شما الان با شوهرتون فامیلین ؟در معرض اشعه xب ...

وای گفتی اشعه

اون روز که من رفتم سونو

اونجا عکس برا دندون هم میگرفتن

من یه بار از جلوی اتاقش رد شدم درش نیمه باز بود

تا هفته پیش هم روزی یه بار از ماکروویو استفاده کردم

خیلی میترسم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اره منم اولیوندادم تاریخش گذشت تو دومیوفهمیدم که سندرم داره

منم تو اولی فهمیدم سندروم داره سقطش کردم الانم تو دوباره باردارم بعد یک سالتو هفته14 هستم خدارو شکر سونو ntاین دفعه خوب بود 

نه بابا استرس به خودت راه نده

بدبختی چون انومالی رو نرفتم استرس دارم😞