2777
2789

اولین باره میخوام درست کنم 

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

لایک کنید اگ گفتن مرسی

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی شامی رشتی ما داریم ی شامی معمولی🤔کدومو میگی؟

شامی معمولی

+چقد دوستم داری؟                                                  -اندازه گریه گنجشک شاید کم بنظر بیاد اما وقتی یه گنجشک گریه کنه میمیره

من گوشت و پیاز رنده شده و سیب زمینی رنده شده و هویج رنده شدم میزنم 

ادویخ هاشم نمک فلفل فلفل  سیاه

کاری  نعنا خشک و دو قاشق آرد 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
گوشت رو برادر ورز بده . بعدش پیاز رنده کن بعد اب پیاز بگیر تفاله اش رو بنداز تو گوشت بعد نمک و فلفل ...

ارد نخودچیو سیب زمینیو تخم مرغ و اینا نمیخواد؟

شامی معمولی

من دوجور شامی درست میکنم یکیش با ارد نخودچی و پیاز و ادویه 

یکیش هم با پوره لپه پخته شده و پیاز و ادویه و هردوش با سبزی خوردن و ابلیموی تازه یا اب نارنج  محشره

پوک و خوشمزه میشه 

سیب زمینی و تخم مرغ هم اصلا نمیزنم اونا مال کتلت هست نه شامی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
شامی معمولی

اها من فکر کردم کباب تابه رو میگی ... سیب زمینی رو رنده کن  و ابش رو بگیر بعد گوشت چرخ کرده بهش اضافه کن و پیازم رنده کن . ی عدد تخم مرغ . نمک و فلفل و زردچوبه بعد سرخ کن 

شامی معمولی

والا گوشت چرخی و سیب زمینی پخته و پیاز  اب گرفتا و تخم مرغ و ی مقدار ارد این میشه شامی عادی

سسشم پوره گوجه رو تفت بده ابش بره رب اضافه کن تفت بده یمقدار اب اضافه کن بعد جا افتادن اب لیمو یا اب غوره یکم بزن 

اگه سیب زمینی خام باشه ما میگیم کتلت 

اگه بدون سیب زمینی میگیم کباب تابه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴