2777
2789
عنوان

کمکم کنید شپش

223 بازدید | 31 پست

سلام خانوما سرم شپش گرفته نمیدونم از کجا😣😣😣 رفتم شامپو ازداروخونه گرفتم گفتن باید موهاتو کوتاه کنی.چیکار کنم موهامو کوتاه نکنم تمیز نمیشه بنظرتون؟آخه حیفم میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم کوتاه کن .موهاتو با شامپو بشور با پودر لباسشویی بشور .موهاتو از ریشه اتو کن تمام لباسا و ملحفه و خونتو بشور و بساب 

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

شپش ها و تخم هاشونو بیرون بکش و تخم ها رو با ناخون نصف کن. 

شب سس مایونز به همه جای سرت بمال و بخواب تا فردا صبح. 

فردا صبح برو بشور بعد باز سرکه اسپری کن باز بشور. 

موهاتو با شونه دندونه ریز شونه کن. 

بعد از حموم سشوار بکش. 

اگر این کارا رو مرتب بکنی تو چند روز تموم میشن

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

نیازی به کوتاهی نیست ، طب سنتی هم راهکارهایی داره با استفاده از اسفند و ... میتونی تو اینترنت سرچ کنی، سس مایونزم خوبه ، مرتب متکا و تشک و پشتی مبل و ... رو اتو بکش، تو دو هفته حل میشه

عصر كه هوا خنك شد برو تو هواي آزاد يه مثدار پيف پاف بزن به موهات با نايلون ببند يكي دو ساعت بذار بمو ...

موهاش خراب نمیشه ؟

ی جوری دوری و ی جوری گم شدم که باورم نمیشه کسی که عاشقه محاله بگذره از اون که زندگیشه        لطفابرای رسیدن به عشقم برام صلوات بدین  

والا برو حموم اول شامپو معمولی بزن وخوب بشور بعدم با شامپو پریمیترین خوب بشور ده دقیقه گذشت آبکشی کن بعدم نیمه خشکش کن و با شونه قشنگ با دقت شونه کن که رشکها وشپش مرده ها جدا شن

از حموم اومدی بیرون حسابی موهاتو اتو مو کن باور کن از شر رشکهاشم با اتو خلاص نیشی

یه هفته بعدم دوباره سامپو ضد شپش را با همین روش امتحان کن