2777
2789
عنوان

ی جوک جدید بگین بخندیم دور هم

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال..... چرا وقتی شلوار مشکی میپوشیم، خاکی که میشه، خاکش سفیده! ولی وقتی شلوار سفید میپوشیم خاکش سیاهه.....؟؟😐جان من هر کی میدونه بگه..😢😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

مردی از همسرش پرسید :

چه احساسی داری وقتی چهار ساعت میشینی دلمه میپیچی و من در عرض یک دقیقه میخورمشون ؟

زنش میگه :

همون احساسی که تو بعد از یک ماه کار حقوقت رو میاری و من در عرض یک دقیقه تو بازار خرجش میکنم .

يكى نيست بگه آخه برادرمن دُلمه تو بخور چرا روی اعصاب خودت راه میری ؟😝😂

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

شرکتای تولیدی مایع ظرفشویی روی محصولشون مینویسن هنگام استفاده از دستکش استفاده کنید🤗بدبختا خبر ندارن ما باهاش دستامونو میشوریم تمیز بشه😂

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی؟💜

پدربزرگم نصفه شب قلبش درد گرفت بردیمش بیمارستان، پرستاره ميپرسه سكته كرده گفتم : نه ، دیدیم خوابه ، یواشكی آوردیمش ختنه اش كنیم😂😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ﭘﺴﺮ خالم ﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﺲ ﺭﺍﺑﻄﺸﻮﻥ ﺟﺪﯼ ﺷﺪﻩ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﺗﯿﻎ ﺭﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪکاميار ..... .......ﺣﺎﻻ ﻫﻤﻪ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﯾﻢﭼﺠﻮﺭﯼ ﺏ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﮕﯿﻢ ﺍسم واقعیش غلامه!!! 😂😂

یه سوال..... چرا وقتی شلوار مشکی میپوشیم، خاکی که میشه، خاکش سفیده! ولی وقتی شلوار سفید میپوشیم خاکش ...

و این معما همه کاربران نی نی سایت را به فکری عمیق فرو برد

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 

زنه تو سردخونه با بادبزن

شوهر مرحومش رو باد میزد ،

مرد غسال متاثر شد گفت :

خواهر اون مرحوم دیگه گرما و سرما براش فرقی نمیکنه ،

خودتو اذیت نکن ...

زنه گفت :

آخه خدا بیامرز بهم گفته بود ،

بزار کفنم خشک شه ،

بعد شوهر کن ...

بنظرت الان خشک 😂😂😂😂😂😂😂😂😂شده دیگه ....؟

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.

‏این آهنگ ساسی مانکن انقدر همه‌گیر شده که...بابابزرگ من وقتی سفره افطار رو دید گفت "سفره رو ببین جون بابا "🤦‍♂😂😁😆

ﭘﺴﺮ خالم ﺑﺎ ﯾﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﺪﻩ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﺲ ﺭﺍﺑﻄﺸﻮﻥ ﺟﺪﯼ ﺷﺪﻩ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﺎ ﺗﯿﻎ ﺭﻭ ﺩﺳﺘﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪکاميار ..... ...... ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

و دیگر هیچ...

دیروز رفتم شلوار بخرم یکی برداشتم خیلی تنگ بودفروشنده گفت چند بار بپوشی جا باز میکنه،یکی دیگه برداشتم خیلی گشاد بودفروشنده گفت چند بار بشوریش آب میره جمع میشه''خدا خیرشون بده شلوار هوشمند ساختن !! 😂😁😂‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌