2777
2789

ماماناااا كدوم روش ختنه مناسبه و در چن ماهگي 

نوزادمون ختنه ببريم 

تهران دكترمورد اطميناني رو ميشناسين 

بهم معرفي كنيد؟!

♥️براي سلامتي و ظهور امام زمان يه صلوات هديه كن♥️

7 روزگی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

7روزگی واسه پسرمن 7روزه بود 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 

از وقتی نافش بیفته تا دو ماهگی بهترین زمانه... هرچی زودتر بهتر! 

من حلقه و سنتی دیدم هر دو خوب بودن و اذیت نشدن

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

من چهل روزگی بردم.. هرچی کوچیکتر باشه و به غذا نیوفتاده باشه جیشش غلیظ نیست و کمتر میسوزه و پوستش قابلیت ترمیم بیشتر و سریع تری داره.. ولی بعضیا بعد تولد میبرن که برای مادر سخته هنوز خودش درست خوب نشده بچه هم زیادی گوشتش تازه است تو روشهای حلقه ای ممکن خوب ختنه نکنه دکتر و گوشت اضافه در بیاره..

هزیزم اول اینکه بابد ببینی پسرت زردی داره یا نه اگه داشته باشه باید بذاری زردیش کامل خوب شه بعدش ختنه کنی و از یک ماهگی به بعد ختنش کن بذار بچت جون بگیره و هم‌خیلی کوچیکه بعصی وقتا ختنه بشه مجبوری بررگتر شد دوباره ختنش کنی ‌.

تحمل درد رو نوزاد هفت روزه داره؟!

اتفاقا بچه نوزاد اصلا حالیش نیست.. خواهر شوهر من پسر اولشو زود ختنه کرد دومی رو دلش نیومد چند ماه دیر برد.. بچه همش درد داشت و دستشو میزد به اونجاش.. جیشش میسوزوند ..دست و پا میزد یهو پاش میخورد دردش میومد..ولی ماه های اول بچه همش خوابه تغزیه اش هم که غذا نیست جیشش کمتر اذیتش میکنه سینه خیز نمیره دست و پا نمیزنه دردش بیاد..