2777
2789
عنوان

خانما اقايون سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 62 پست
چجوري تدريس ميکنه؟

مراحل پخت شیرینی روباعکس یافیلم برای اون شخص میفرسته بعدباوویس یاتایپ راهنمایی میکنه یه گروه بزرگ رفع اشکال دائمی هم داره بعدبرای آموزش هرچندنوع شیرینی یه مبلغی تعیین میکنه که قبل ازآموزش بایدبراش کارت به کارت کنن

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بلد باشی کی بخری و کی بفروشی  من که ثبت نام نکردم

بلدی خواسی نمیخواد فقط باید صبور باشی و سهام هایی که بیشتر متقاضی داره بخری .مثلا الان شکر خیلی متقاضی داره .تو شرکتی که کارش توزیع شرک هست سرمایه گزاری کنید عالیه

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
مراحل پخت شیرینی روباعکس یافیلم برای اون شخص میفرسته بعدباوویس یاتایپ راهنمایی میکنه یه گروه بزرگ رف ...

فکرکردم پستم نرفت دوباره تایپ کردم

🔹️🔷️🔹️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🔹️🔷️🔹️
ادم وارد نباشه پول خودشم به فنا ميره

هیچ وقت فنا نمیره ته تهش باید زمان بیشتری بمونه تا خوب بتونی سهامت بفروشی.مثل این میمونه که شما پس اندازتون بری طلا بخری وقتی رفت بالا بفروشی.شما که نمیای طلاتو وقتی پایین امد بفروشی .میزاری وقتی قیمتش بالا رفت میفروشی.سهام هم همینطور دقیقا

عاشقانه هایم تمامی ندارد وقتی همسر ماهم و پسرای عزیزم بهترین اتفاق های زندگیم هستند   
فک نمیکردم S8 مشکل سایه داشته باشع ببینید خانوم این درواقع مشکل نیس و ضعف تکنولوژیه وقتی روی یه صف ...

خیلی عجیبه واقعا ... کلی پول گوشی و دادم ۴ خریدم پارسال این برنامه هارو ریختم مثل اینکه کمک میکنه 

باشه ایشا.. ثبت نام کردم از شما مشاوره بگیرم  دریغ که نمیکنی

نه عزیزم کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم کمکمی کنم