2777
2789

هم قرص رانیتیدین وهم مگنی میلک خوردم دو روزه از درد دارم دیواونه میشم دکترم که اینارو داد فقط اما افاقه نکرد الانم یه توت فرنگی خوردم وهمشو بالا اوردم زردابه بیشتر کسی تجربه ای نداره؟

آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش من سابقه معده درد نداشتم،ولی تو بارداری گرفتم،دلم غذاهایی ک توش سبزی داشتو میخواس مثل اش رشته و قورمه،با ولع میخوردم ب معده نرسیده بود میاوردم بالا،بعدش ایقد معدم درد میکرد،مث مار ب خودم میپیچیدم،بهم زنجبیل پیشنهاد دادن،یکم خوردم بهتر شد ولی مصرفش در حد کم،چون گرمه،خدای نکرده سقط میاره

اکه حالت تهوع داری زیاد من همیشه یه دونه صبح ها دمیترون ۴میخوردم دکتر بهم داده بود اخه من ویارم تا ۶ ...

اخه توی 30 هفتم

مسموم نشدی

نه چیزی هم نخوردم یعنی نمیتونم بخورم که مسموم بشم.سرکارم ودارم زجر میکشم دلم میخواد دراز بکشم ویه بالشت زیر پام بذارم وبخوابم فقط

راستش من سابقه معده درد نداشتم،ولی تو بارداری گرفتم،دلم غذاهایی ک توش سبزی داشتو میخواس مثل اش رشته ...

زنجبیل گرمه میترسم بچه زردی بگیره سی هفته ام

نه چیزی هم نخوردم یعنی نمیتونم بخورم که مسموم بشم.سرکارم ودارم زجر میکشم دلم میخواد دراز بکشم و ...

آخه عزیزم خب این ۲ ماه اخرو دیگ مرخصی بگیر

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
آخه عزیزم خب این ۲ ماه اخرو دیگ مرخصی بگیر

نمیدن مرخصی باید بدون حقوق بگیرم که اونم دردسرای خودشو داره.راستش کارمم سنگین نیست واقعا واز خونم 5دقیقه پیاده راهه اما این صبح بیدارشدن خیلی رو مخمه روزایی که عصرکارم خیلی بهترم

نمیدن مرخصی باید بدون حقوق بگیرم که اونم دردسرای خودشو داره.راستش کارمم سنگین نیست واقعا واز خونم 5د ...

هرچیم بگی راحته الان دیگ سخته بخصوص ماه آخر ک نفس آدم بزور میره میاد ...اما ب خودت بیشتر برس الان اوج وزنگیری اون بچس 

زنجبیل گرمه میترسم بچه زردی بگیره سی هفته ام

اها ماهتم بالاست،من تو 5ماه خوب شد معدم،لگنم توهم داشت میترکید😆 دوستم مث شما تو ماهای اخر اینجوری بود علی الخصوص با معده،دکتر گفته بود سر بچه یا نمیدونم دنبش😁رو معدته،فشار میاد ب معدت،میوم نمیتونس بخوره سوزش میگرفت،قدیمیا بهش گفتن چون بچت پسره و پسرم بود

هرچیم بگی راحته الان دیگ سخته بخصوص ماه آخر ک نفس آدم بزور میره میاد ...اما ب خودت بیشتر برس الان او ...

شما تغذیتون هفته اخر تغییری کرد منکه هیچی نمیتونم بخورم دکترام فقط باید با این وضعت علاف بشی تو مطبشون هفته پیش برا نشون دادن ازمایشم 4ساعت تو مطب نشستم یک ساعتشو جانبود رو صندلی سرپا بودم اصلا دلم نمیخواد برم دکترم

شما تغذیتون هفته اخر تغییری کرد منکه هیچی نمیتونم بخورم دکترام فقط باید با این وضعت علاف بشی تو مطبش ...

آره خب اشتهام خیلی بیشتر شده یعنی بیشتریا اینطوریی میشن....

ای بابا این دیگ چ دکتریه خب الکی بگو درد دارم زودتر بفرستت

اها ماهتم بالاست،من تو 5ماه خوب شد معدم،لگنم توهم داشت میترکید😆 دوستم مث شما تو ماهای اخر اینجوری ب ...

خودمم تا ماه6 هم دمیترون وهم زنجبیل میخوردم اما الان از گرمیجات میترسم چون پسرمم بعدتولد زردی داشت چندروز.باز چندروزه اینطور شدم یه خانمی پریشب گفت بچت داره مو درمیاره معده درد داری !!!!!تو کف میوه وسبزی خوردن موندم فقط