2777
2789
ای وای چطوری؟ یعنی اون برداشته مطمئنی تو راه نیفتاده؟

من کیفمو تو اتاقش گذاشته بودم یه لحظه رفتم دستشویی فکر کنم همونجا بود که برش داشت ...نه مطمئنم چون وقتی میرفتم خونشون برای دخترش اسباب بازی خریده بودم تو خونش از کیفم در آوردم پول تو کیفم بود ...بخدا بابت پول ناراحت نیستم بابت دست کجی ناراحت شدم ...😢

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=92233295]خیلی بد بود تازه حامله ام بودم ...به هیچکس نگفتم همیشه تو دلم موند حتی به همسرمم نگفتم نمیدونم چرا ...[/QUOT

کاش غیر مستقیم به روش میووردی😞 هنوز دوستید؟؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
Tamana70;;; وای به دوستت   نگفتی

نه نگفتم ولی دیگه ام باهاش حرف نزدم ...خودش فهمید که من فهمیدم حتی یبارم زنگم نزد بهم ...نه تنها به دوستم به هیچکی نگفتم تو دلم دفن کردم آخه رفت و آمد داشتیم از بچگی😢

من کیفمو تو اتاقش گذاشته بودم یه لحظه رفتم دستشویی فکر کنم همونجا بود که برش داشت ...نه مطمئنم چون و ...

آره درسته عزیزم بحث اعتماده

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
من کیفمو تو اتاقش گذاشته بودم یه لحظه رفتم دستشویی فکر کنم همونجا بود که برش داشت ...نه مطمئنم چون و ...

وااای😞دوست چندساله؟چه نامرد😔

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
[QUOTE=92233295]خیلی بد بود تازه حامله ام بودم ...به هیچکس نگفتم همیشه تو دلم موند حتی به همسرمم نگف ...

دیگه از اونموقع یبارم زنگ نزدم بهش اصلا ندیدمش خودشم دیگه زنگ نزد ...فهمیدش من میدونم 

نه نگفتم ولی دیگه ام باهاش حرف نزدم ...خودش فهمید که من فهمیدم حتی یبارم زنگم نزد بهم ...نه تنها به ...

چه نامرد و چشم سفید بوده طرف

وااای😞دوست چندساله؟چه نامرد😔

از 8 سالگی که همسایه بودیم بعدشم ازدواج کرد رفت کلا تو مدرسه ام باهم بودیم ...فقط گفتم شاید احتیاج داشته وگرنه خیلی خوب بود نمیدونم چی ب سرش اومده ...خدا هدایتش کنه 😔