2777
2789
عنوان

بدترین کابوسی که تا حالا دیدین

350 بازدید | 29 پست

من خودم خواب میبینم یکیو کشتم بعد لو می رم و کسی که فهمیده رو هم می کشم. یا خواب میبینم بچه هام گم شدن یا دور از جونشون مردن😔😔

وای اگه این خاب دیدن نبود عالی میشد😣😣😣😣

خاب هایه اشفته به خاطر بالا بودن سودا هست 

پاک سازی کنید

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه کابوس میبینم

یجوری که خسته از خواب بیدار میشم

نمیدونم بدترینشون کدومشون بوده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی چی باید چیکار کنم؟

یه سرچ کن ببین چه چیز هایی سودا رو میاره پایین استفاده کن

بهار سودا میره بالا

از تغذیه هست

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

منکه اکثر خوابام اینه که یجایی گیر افتادم و نمیتونم برم بیرون حالا یا تو خونه یا بیرون یا از پله ها نمیتونم برم بالا ...الان 15 یا 16 ساله که اکثر خوابام همینه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

چن وقت پیشا ناراحت خیلی بودم سر ی موضوع سرنماز خیلی گریه میکردم شبای قدر بود از خدا مرگمو خواستم گفتم میگن عزرائیل ۵بار در روز میبینه چرا منو باخودش نمیبره؟حرفام تموم شد با خدا خوابیدم خواب دیدم عمه ی مرحومم توی مجلسیه فامیل هم دورش تو خواب میگفتم مرده بود ک؟چرا زنده اس رفتم سمتش بغلش کردم اونم منو محکم بغل کرد گریه میکردیم گفت دلم برات خیلی تنگ شده دلم میهاد ببرمت با خودم اما جوونی حیفم میاد ببرمت...

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )