2777
2789
عنوان

سونوگرافی نیلو

169 بازدید | 9 پست

تو سونو ان تی بهم گعتن پسر.کیا رفتن پیشش؟ تشخیص جنسیتش چطوره

ممنون میشم اگه تجربه ای داربد بگید

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند هفته ای؟علائمت چیه

۱۴هفته

من به علائم اعتقادی ندارم راستش.واسه هروس متفاوته

ولی ویارم خیلی شدیده.تنبل و بیحالم

خدایا ممنونم ازت که خیر و برکت و شادی و آرامش و "نعمت شاکر بودن" رو به من عطا کردی ♥♥♥ خدا عاششششقتم♥♥♥
نیلو کارش حرف نداره

اره ولی تو نینی سایت دیدم بعضیا گفتن تو ان تی نیلو اشتباه گفته

۱۴هفته من به علائم اعتقادی ندارم راستش.واسه هروس متفاوته ولی ویارم خیلی شدیده.تنبل و بیحالم

ویارت دختره.دیگه نمیدونم

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
اره ولی تو نینی سایت دیدم بعضیا گفتن تو ان تی نیلو اشتباه گفته

اونو دیگه نمیدونم

ولی میدونم باید حداقل هفده هفته بگذره تا کاملا مشخص بشه حتما بقیه زود رفتن البته اینم بگم اکه بگن دختره احتمالش بیشتره که اشتباه باشه تا پسر مگر اینکه بند نافی چیزی لای پاش باشه با اون اشتباه بگن

عزیزدلم قبل از 16 هفتگی چون دستگاه تناسلی جنین تکامل پیدا نکرده تعیین جنسیت با کلی علامت سوال همراهه و دنبال این نباش که از روی علائم جنسیت رو تشخیص بدی... باید دستگاه تناسلی دیده بشه حتما توی سونوگرافی تا اعلام بشه

سونوگرافی بارداری در مرکز سونوگرافی نیلو

دکتر فاطمه مهتاب قربانی 

کلیک کنید    اینستاگرام سونوگرافی نیلو

کلیک کنید    سایت سونوگرافی نیلو