2777
2789

چون بار اوله...دلمه برگ و فلفل دلمه های رنگی بزار با مرغ...ژله چندرنگ یا کیک درست کن...سالاد و ماست و ترشی حتما تزیینات هم کامل

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده همسر منم دورن معمولا براي شب اول قرمه يا قيمه ميزارم كه گوشتيه تا سر وقت خوب جا بيفته مرغ رو براي ناهار فردا ميزارم كه راحت تر يا ماهي ميزارم واث ناهار

حرف آخرو همیشه خدا میزنه
من برای خانوادا شوهرم عن 

😂

با گوه اضافه😂😂😂

اَمـــٰان اَز اون روزی کـِــــه دوزاریـــم 👻پیشِ خــــودِش فِــکْ کُنـِـه کـِـه تــراولــه ...       ایــن حکـــایت بعضیـــــاس تو            نی نی سایـــت...                                                   

كلا وقتي قرار چند روز ببينن ديگه لازم نيست كه بخواي زياد تدارك ببيني كه خسته شي عزيزم مگه خونه ي خودشون چي ميخورن همون واث هر شام يا ناهار ي مدل كافيه عزيزم،زبون ميگه دو روز اما من خودم كردم ميدونم كه چقدر سخته و انرژي همون دو روز مهمانداري از ادم ميگيره

حرف آخرو همیشه خدا میزنه

من بار اول باقالی پلو با گوشت کشک بادمجان و سوپ جو درست کردم با سالاد و دسر ولی اگه دو روز می مونن از حالا مواد چند وعده رو در نظر بگیر جوری که تکراری نشه و یکی از شام ها رو سبک بگیر

من واسه خانواده شوهرم خیلی سفره های سنگین می گذاشتم همیشه سفرهایی که من نینداختن زبان زد بود تو فامیل شوهرم کلی هم دیزاین میکردم 

مرغ شکم پر ،کباب کوبیده، فسنجان، خورشت آلو و گردو،بادمجون شکم پر ، مافین گوشت دو نوع سالاد با تزئینهای عالی ،سوپ شیر،انواع فینگر فودها،انواع دسرها  

بعد پدر شوهرم وقتی با شوهرم دعوام شد بهم میدونی چی گفت 

گفت کاش به جای این همه هنری که داشتی اخلاقت با پسرم خوب بود 

یعنی داغون کرد ترکوند منو شکستم اونم درست وقتی از سر سفره پاشد این حرفو زد