2777
2789

سلام بچه ها من بچم به لباسایی ک براش میخریدم خیلی حساسیت نشون میداد کلی گشتم تا ی خانومی رو پیدا کردم ک خودش چنین مشکلی داشت برای همین تلاششو کرده بود تا برندای معروفو جمع کنه ک کیفیتشون بالاست و ایرانی هم هستند حالا داستان خودشون طولانیه بعد مدت طولانی آشنایی با ایشون ازشون خاستم که به بقیه ی مادرا ک چنین مشکلی دارن کمک کنه ک ایشون قبول کرد و ازشون خاستم کانال بزنن و کانالشون تازه راه افتاده 

بچه ها برندایی مثل بی سی سی و آشور و به آوران و... تو کانالشون هست با قیمت مناسب شمام لطفا حمایت کنید تا مامانا خیالشون راحت باشه 

من ک حسابی راضیم خدا خیرشون بده 

میخام بترکونید کلی تعریفتونو پیشش کردم 

😍😍😍😍😍

راستی جنس لباسام پنبه دورو هست

قیمتاشم خوبه تو کانالش زده همه رو

زودی برین عضو شین

ارسال به تمام نقاط تهرانم داره

نیو برن تا س سال

Babyshop30@

https://t.me/joinchat/AAAAAEOwL39XmfDY0zcIHg

قلبتون پر از شادی نگاهتون پر از آرامش زندگیتون پر از برکت و خوشی

حالا تبلیغ تون ک هیچی !

بچه تون ب لباسایی ک میخرید براش حساس ؟! 🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

حساسیت به لباس چطوریه؟؟!!

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا معلوم نیس دارین تبلیغ میکنین 😓

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔