2777
2789

سلام من 6 ساله که ازدواج کردم خونه نداریم و مستاجریم ماشین هم نداریم .پدرم وضعیت مالیش بد نیست .از روزی که ما ازدواج کردیم پدر و مادرم مدام میگفتن که بخواید خونه بخرید ما کمکتون میکنیم ولی از یک ساله پیش نظرشون عوض شد یعنی مامانم نمیزاره فکر میکنه هرچی داره برای داداشمه.داداشم الان 30 سالشه انقدر که توقعش زیاده هنوز نتونسته بره سر کار .پشتش هم به پول بابام گرمه.تو خونه قیامت میکنه سر و صدا میکنه که باید برام فلان کنید و بهمان کنید.مامان و بابام هم ازش میترسن به حرفش گوش میکنن

چند بار تو روی من و خواهرم گفته که ارث بدیم به داماد فلان شده که پر رو بشه

حالا سر همین حرف ها با شوهرم به اختلاف خوردم زندگی بهش فشار آورده .بابام پارسال یه خونه فروخت با نصفش تو تهران برای داداشم یه خونه خرید .بقیه ش هم گذاسته تو حساب خودش .شوهرم میگه مگه تو خواهرت از اون خونه سهم نداشتید ؟میگه چرا فقط داداشت و میبینن ؟یا میری سهمت و میگیری یا باهاشون قطع رابطه میکنی.شوهرم میگه من نمیخوام سهمت و بدی به من بزار تو حساب خودت و خرج خودت کن

از خانواده خودش هم شاکیه چن ساله که پدرش فوت کرده .پدرش جز یه خونه چیزی براشون نزاشته .مادر شوهرم تو اون خونه زندگی میکنه .قرار بود خونه رو بفروشن هر کی سهم خودش و بر داره برای مادر شوهرم هم آپارتمان بخرن ولی مادر شوهرم بازی درمیاره یه روز میگه آره یه روز میگه نه .شوهرم هم گفت لازم بشه با خانواده خودم هم قطع رابطه میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابای اون فوت شده عرضه نداره سهم ارثشو بگیره اون وقت بابای شما حی و حاضره ایشون سهم طلب میکنه والا نوبرشو آورده

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

خب باخانوادت قطع رابطه کن بااین کارهم شوهرتوراضی میکنی هم ممکنه خانوادت نظرشون عوض شه حقتوبدن

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بگو بابا و مامانم زندن چطور طلب ارث کنم؟؟پسرشونه باید پشتش باشن دوست دارن براش میکنن ک دو روز دیگه اوضاع زنش مثل تو نشه 

ب من جهیزیه دادن خیلی لطف کردن 

ب شوهرت خیلی رو دادی 🤨🤨🤨

عزیزم سختی زندگی بهش فشار آورده ،

نباید از دیگران توقع داشت که به شما پول بدن حالا تحت عنوان ارث یا هرچی...سعی کن با زبون خوش قانعش کنی، وبرکت مالتون رو از خدا بخواید.

اگه دیدی شوهرت برا گرفتن پول از بابات اصرار میکنه دست پیش بگیر و بگو مادرشو تحت فشار بزاره که خونه پدری رو بفروشن.

نزار این قصیه رو پتک کنه رو سرت

والا وقتی پدرتون در قید حیاتن سهم چی ؟ بابات پول خودشه دوست داشته به پسرس بده

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
میگه اگه من بگیرم تو هم باید بگیری

بگو حالا تو بگیر 

ایشون گویا فقط برا شما زبونش درازه

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى