من اوایلشو خوندم. اقاهه ب زنه میگه ماشاالله، تعریف میکنه فکرکنم
بعد زنه میکه ناراحت نباش، ارزشتو نمیدونه.
بعد میگه ناراحتی؟
مرده میگه اره
خانومه میگه ۴ شنبه بریم بیرون؟
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
بعد مرده میگه نمیدونم بهت زنگ میزنم حالا و راجبش حرف میزنیم
بعد زنه میگه امیر امروز چندمین روزه ماهه؟
مرده هم میگه ۱۶، ۱۸ ام
سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق کمککردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس
اولش امیر گویا چندتا دختر رو معرفی کرده،عکسشونو فرستاده. و عکس زن لباس قرمزه رو داده گفته این مال منه
اونیکی هم درجواب گفته دور سرت بگردم داداش