2777
2789
عنوان

ی گندی زدم ک دلم میخواد نامرئی شم کسی نبیندم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 48 پست
😂😂 همیشه ترس اینو دارم توی خیابون یهو ببینم شلوار خونه پامه یا اصلا پام نیست😥😂😂😂😂😂😂

وایمن ادم گیجی ام بعد چادر هم میپوشم گاهی تز بیرون میام خونه میبینم یا مانتوم رفته بالا یا دکمه هاش از ناف باز بودن یا سرو تیپم یه ایراد داشته من بی عقل مثل زنای دیگهکه خط اتو مقنعشونو یه ساعت تو اینه چک نیکنن نیستم .حالا جرف شما یاد خودم افتادم..😂

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نور کم بود منم دقیق نشدم آخه هیچ وقت ضد آفتاب رنگی هم نمیزنم چ برسه ب زینک ک آدمو مث گچ میکنه

عزیزم با دوتا بجه منم از این تیپای مسخره بیشتر نمیتونم بزنم 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
والا دوستام گفتن ما میزنیم خوبه  فکر نمیکردم انقد مضحک بشم

گفتن بزنید جای جوش خوبه شب تا صبح ...نشنیدم کسی بگه به جای ضد آفتاب 

آخه این بیشتر پماد سوختگی هست 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
گفتن بزنید جای جوش خوبه شب تا صبح ...نشنیدم کسی بگه به جای ضد آفتاب  آخه این بیشتر پماد سوختگی ...

دوستای آرایشگرم میگفتن بهترین ضدآفتاب زینکه نگو اینا چرت و پرت زیاد میگن اینم یکیش بود

البته جسارت نشه دوستای خودمو میگم

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات
دوستای آرایشگرم میگفتن بهترین ضدآفتاب زینکه نگو اینا چرت و پرت زیاد میگن اینم یکیش بود  البته ...

گلم اول امتحان کن یهو با طناب بقیه نرو تو چاه 

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
گذشته.فکرکردی اونایادشونه واقعا😩😩😩

خیلی تو چشمم آخه همسایه هام همه بیکار در مغازه وایمیستن از اونجایی ک فقط خودم و همسایه بغلیم خانوم هستیم و اگه بقیه  دست از پا خطا کنن بین خودمون دوتا یک سال هم شده بهشون بخندیم میگم حتما اونام مثل ماهستن

آقو ی ضرب المثل شیرازی هم هس ک هیچی نمیگه فقط زل میزنه تو چشات