2777
2789
عنوان

اجتماعی بودن و تو دل برو شدن

1499 بازدید | 15 پست

بچه ها راهکارایی بدید ک بتونم همه جا با همه دوست بشم بکم اجتماعی بشم تو دوران دبیرستان اصلا نمیتونستم با کسی ارتباط برقرار کنم انقد ک جدی بودم الانم از این طرف بوم افتادم و زیادی خوش خنده ام میخوام درست رفتار کنم ک کسی نتونه بهم بی حرمتی کنه کمک لطفا 

ای ام بدبخت ای ام مظلوم ای ام بی سیاست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه اعتماد به نفست بالا میره و خود به خود مشکلت حل میشه

اصلا حس خوشایندی ندارم نسبت ب باشگاه همه با هم دوستن ولی من ک میرم اکثرا تنهام 

با همه سلام علیک کن. شوخی های بجا کن.همیشه لبخند بزن و شاد باش با همه هم خوب رفتار کن.نصف همکلاسی ها ...

خوشبحالت 😔

مگه چی داره ک میتونه حالمو خوب کنه؟

یه سر برو تمریناتشون رو نگاه کن حرکاتی که انجام میدن شیوه تنفسشون هر چی انرژی منفی هست ازت دور میکنه برو حتما بهت قول میدم بعدا دعام میکنی

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
 اصلا حس خوشایندی ندارم نسبت ب باشگاه همه با هم دوستن ولی من ک میرم اکثرا تنهام

منم خوشم نمیاد از محیط دوستی باشگاه

چون اکثرا برا ورزش نمیان

انگار اومدن حموم زنونه همش دارن حرف میزنن

منم با اینکه ادم اجتماعی هستم اصلا باهاشون نمیجوشم فقط در حد سلام و علیک 

ولی مثلا با خونواده شوهر با لبخند سلام و علیک کن و مهربون باش

اگه سرکار میری با همکارا همینطور 

اگرم کاری کردن ک بهت برخورد سرسنگین باش تا بفهمن و نتونن بهت بی احترامی کنن

منظوزت از ضعیف و شکننده چیه؟؟؟

منم خوشم نمیاد از محیط دوستی باشگاه چون اکثرا برا ورزش نمیان انگار اومدن حموم زنونه همش دارن حرف م ...

احساس میکنم الان چون زیادی میخندم خوش خنده ام فک میکنن ک هیچی حالیم نیس میخوام کمتر بکنم خنده هامو  و این ک اگه کاری بکنن ناراحت شم یا خیلی بد برخورد میکنم یا خیلی راحت میگزرم و بعدا پشیمون میشم  ای خدا

یه سر برو تمریناتشون رو نگاه کن حرکاتی که انجام میدن شیوه تنفسشون هر چی انرژی منفی هست ازت دور ...

مرسی عزیزم ممنون