2777
2789
عنوان

بیاید جوک بگیمممم حوصلم سر رفته😂 با یک عدد جوک وارد شوید پلیز

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست

به زنه خبر دادن شوهرتو که فرستاده

بودی مرغ بخره، تو صف مرغ دولتی سکته کرد مُرد

.

.

.

گفتن حالا میخوای چیکار کنی

گفت نمیدونم خودمم شوکه شدم شاید برای سحری ماکارونی درست کنم 😐😁😂😂

┄┄❅✾❅┄┄┄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﺣﺎﺝ ﺁﻗﺎ ﺭﻭ ﻣﻨﺒﺮ ﻣﯿﮕﻪ: ﻓﺮﺷﺘﻪ‌ﻫﺎ ﺩﺭ ﺑﻬﺸﺖ ﺑﺮ ﻟﺒﺎﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﻣﯽ‌ﻓﺮﺳﺘﻨﺪ، ﺑﻮﺳﻪ ﻣﯿﺰﻧﻨﺪ !!!😂😂😂😂 ...

😜😜😜

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه

‏دختر همسادمون دو سه سالی هست که گواهی نامه گرفته با هر وسیله‌ی نقلیه ای که بگی تصادف کرده بجز با هواپیما‌، که اونم قول داده بزودی یه هواپیما تو فلکه هست بره بزنه بهش که اسمشو تو کتاب گینس ثبت کنیم

از بچه های دبیرستان نود درصدشون بعداز لیسانس زدن تو کار کاشت ناخن؛ فقط یه دختری بود که دانشگاه تهران قبول شد و دوتا زبان رو توهمون سن مسلط بود؛ شنیدم اون تتو هم انجام میده -_-

‏دنیا پر شده از متاهل‌هایی که زمان مجردی عاشق شدن و نجنگیدن و حالا با وجود همسر و بچه هنوز حسرت عشقشونو میخورن.

خب اون موقع که باید بجنگین، بجنگین به دستش بیارین که هم همسر خودتونو هم همسر اونو بدبخت نکنین. خودتون دوتا باهم بدبخت شین فقط. 😐