2777
2789
عنوان

خدایا بدادمون برس کم اوردیم

309 بازدید | 30 پست

تو بد وضع اقتصادی گیر کردیم جوری که هزار تومن ته جیبامون نیس منو شوهرم کیا مثل منن؟شوهرم چن روزه سردردای شدید داره وضع روحیمون خوب نیس خونمون سوت و کوره من تا مرز سکته رفتم خدایا داری میبینی؟؟!!!!

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم 70 درصد مردم همینن...وضع ما بهتر شما نیس این ماه 11 میلیون قسط 8 خرج عمل من و کلی خرج ریز دیگه 

موندم چکار کنیم فقط میگدرونیم خدا کمک کنه

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

مگه شوهرت نمی ره سرکار؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

خب اینهمه کار عزیزم بالاخره ی کاری پیدا میشه ک ی لقمه نون درآورد قعطی ک نیومده

وضع ماهم از شما بد تره ولی خب به شوهرم میگم هرجور شده باید ی کاری بکنی خودمم شاغلم با کلی قسط و وام و .....

بهترین زندگیه دنیا میشه زندگیم 🧚‍♀️
شغل همسرتون چیه؟بچه دارین؟

آزاده شغلش اره یه دونه بچه

امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
مگه شوهرت نمی ره سرکار؟؟

چرا ماهی یک تومن با باباش کار میکنه