2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین

143 بازدید | 4 پست

من پنج سال با همسرم دوست بودم با کلی سختی خانوادمو راضی کردم تا باهاش ازدواج کنم اما بعدازعقد اخلاقش زیر ورو شد بد دل هست سر هرچیز کوچیکی زود عصبی میشه همه حرفی بهم میزنه خیلی بچه ننه هست سر هر گله ای که مامانش بکنه با من بد میشه از دستش خسته شدم میخام جدابشم بخدا دارم روانی میشم کارم فقط گریه است اما با این دلیل ها بابامم پشتم نیس میخان با نصیحت هربار درستش کنن قول میده قسمم میخوره بازم همون وآش وکاسه هیچکی دردمو نمیفهمه فکرمیکنن باید حتما دزد باشه معتاد باشه خیانت کرده باشه که جدابشم نمیدونم چیکار کنم چطوری ازش جدابشم تورو خدا یکی کمکم کنه

خدایا شکرت♥️

سعی کن بهش بیشتر محبت کنی بیشتر هواشو داشته باشی احترامش رو نگه داری شاید درست شد.

اگه نشد طلاق بگیرخواهر،تمام چیزایی رو که میگی درک میکنم خودت رو عذاب نده.

البته طلاق بودن و مطلقه شدنم مشکلات خاص خودشون داره با توجه به همه چیز تصمیم درست رو بگیر 

سعی کن بهش بیشتر محبت کنی بیشتر هواشو داشته باشی احترامش رو نگه داری شاید درست شد. اگه نشد طلاق بگی ...

تو دوران عقد فهمیدم چه غلطی کردم هرچی گفتم کسی جدی نگرفت گفتن عروسی کنین درست میشه اما بدتر شد من هیچوقت بی احترامی نمیکنم اما اون همیشه یه بهونه داره واسه شکستن دلمو بی احترامی بهم یه بار میخواستم خودکشی  کنم نزاشت قسم خورد دیگه درست بشه بازم حرفاشو یادش میره

خدایا شکرت♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو پیش مشاور عزیزم.تمام راههایی که میتونی هرچند سخت رو امتحان کن شاید درست بشه.همه زندگی ها مشکل دارن باید بتونی با مشکلات کنار بیایی.

من خودم قبلا نمی‌تونستم با خانواده شوهرم و رفتارهای شوهرم کنار بیام و یه بار هم تا پای طلاق رفتیم و دوباره برگشتیم به زندگی الان یه خرده بهتر شدم  مشکلاتم نمونه اما من بهتر باهاشون کنار میام.

طلاق رو بذار آخرین راه.

اگه مشاور بری اون بهت راهکارهایی میده که بتونی بامشکلات کنار بیایی البته اگه هو ببینه زندگیت درست نمیشه خودش غیرمستقیم بهت میگه طلاق بگیر که اونوقت دیگه مطمئنی انتخاب درست رو کردی و از یه نفر مشورت گرفتی.