2777
2789

خانمها من فکر میکنم به شیاف سیکلوژست که ‌دکتر بهم داده حساسیت دارم و دچار خارش شدید مقعد و واژن شدم . میخوام بگم به جاش بهم قرصشو بده .کسی هست قرص پروژسترون استفاده کرده باشه؟ اسم دقیق دارو روهم بگید ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من استفاده کردم و مثل شما خارش داشتم ک البته با نوع خارجیش کمتر ایرانیش خیلی باید تحمل کرد چاره ای ن ...

برای من خارجیه ولی از خارش دارم میمیرم .نمیتونم بخوابم اصلا‌. برای شما هم اینقدر شدید بود؟؟ ببخشید میپرسم ولی هم واژن و هم مقعدتون خارش داشتید؟

برای من خارجیه ولی از خارش دارم میمیرم .نمیتونم بخوابم اصلا‌. برای شما هم اینقدر شدید بود؟؟ ببخشید م ...

من فقط مقعد داشتم آره خیلی خارش داشت به دکترمم گفتم گفت مجبوری استفاده کنی

میشه برای سلامتی و بچه دارشدنم ی صلوات بفرستین
برای من خارجیه ولی از خارش دارم میمیرم .نمیتونم بخوابم اصلا‌. برای شما هم اینقدر شدید بود؟؟ ببخشید م ...

سلام.عزیزم شما خارشتون بهتر شد؟من سه روزه درگیرشم دیوونم کرده .هفنه ۹ بارداری هستم .

و خدایی که در این نزدیکیست...
سلام.عزیزم شما خارشتون بهتر شد؟من سه روزه درگیرشم دیوونم کرده .هفنه ۹ بارداری هستم .

واسه من خیلی شدید شد آزمایش ادرار و مدفوعم دادم عفونت نداشتم. من ۳ ماهم تموم شده بود به دکترم گفتم گفت ۱ روز درمیون بذار یه مدت یه روز درمیون گذاشتم خوب شدم .بعد دوباره گفت هرروز بذار الان دوباره هرروز میذارم فعلا خداروشکر خارش نگرفتم دوباره.

به نظرم به دکترت بگو ببین چی میگه. البته شما هفته‌پایینی ممکنه‌ تو ریسک بیشتری باشی و یه روز درمیونش نکنه بازم ازش بپرس ببین چه راه حلی میگه