2777
2789

بابام سه ماه دو روزه که فوت کرد چند سال پیش ورشکست شد مجبور شد خونه ماشین رابفروشه تا بتونه بدهکاری هاشو بده و یه خونه کوچیک خرید ولی یه مقدار از بده کاریش موند نتونست بده از برادرام کمک خواست ولی گفتن ندارم نمیتونن داداش دومی که اصلا زیر بار نرفت خانوم شم اجازه نداد داداش اولی یکم کمک کرد که کاش اونم یه کلمه گفته بود نه بهتر از این بود که بده همه جا بگه که من فلان کردم همون روزا یه سری با حکم جلب میان سرکار بابام اونو میبرن کلانتری اونم زنگ میزنه به داداشم داداشم میگه من اینجا نیستم از این حرفا خلاصه زنگ میزنه به شوهر من که تو برو ببین چی شده خلاصه شوهرم می ره و طلب اون آقا رو میده وبابامو آزاد میکنن بعد شوهرم می‌بینه که اینجوری حال بابام خرابه ومن روی بابام خیلی حساسم و وابسته بهش به جوری که من نفهمم کمک میکنه تا بدهکاری هاشو بده واز بعضی طلب کار اهم رضایت میگره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام قبل عید سکته کرد بازم شوهرم دید بیمارستان رسیدگی نمیکنن وروزهای آخر سال بود بی تابی منو دید به آمبولانس گرفت و بابا مو برد به بیمارستان دیگه خلاصه هر کاری که بگین کرد هر دکتری میگفتن خوبه میاورد بالای سر بابام

ببخشید سرتون درد آوردم حالا چند شب پیش من خونه بند دم با مادر شوهرم بیرون بودیم که مامانم پا شده آمده خونمون به شوهرم گفته که هر چقدر برای مراسم اینا خرج کردی بگو اونم گفته که من با پسره حساب میکنم قابل نداره اینا اونم گفته که نه من نمیخوام خرجی یا کاری کرده باشی  بخوای بعد سر دختر منت بزاری از این حرفا کلی بد بیای به شوهرم گفته من وقتی آمدم خونه دیدم خیلی ناراحته ولی نگفت چی شده تا اینکه فرداش برادرم زنگ زد گفت آره مادر رفته اینارو گفته به شوهرت اونم گفته من هر کاری کردم به خاطر زنم بوده واگهدمیخواستم منت بزارم چند سال پیش می گفتم چه کارای کردم منم زنگ زدم به مامانم که چرا اینجوری کردی که دیدم زد به گریه تو پشت من نیستی که مادر تم تو طرف شهرتی اینقدر نفرین که نگو