2777
2789
عنوان

ینی چی میتونه باشه

55 بازدید | 7 پست

سلام خانوما ببخشین دیگه این سوالو میپرسم اگه چندش آور یا خجالت آوره ببخشین

من بعضی ماه ها تو پریودم

یه چیز بیضی شکل مثله گوشت دفع میکنم

و خونریزیم زیاااده زیاده و با درد وقتی اون چیزی که گفتم دفع شد دیگه خون ریزیم کم میشه و آروم میشم

به نظرتون چی میتونه باشه؟

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون‌تخمکه ک دفع میشه

پس عزیزم چرا هر ماه نیست؟

بعضی ماه ها دو تا دفع میشه

چندماهی نمیشه

برا ظهور آقا و شفای مریضا و خوشبختی و کار پیدا کردن داداشام و همه جوونا وخوب بودن رابطه بین داداشام وتعبیرنشدن خوابم وسلامتی همه ی پدرو مادرهایه صلوات بفرستین لطفا خدا خیرتون بده الهی آمین
پس عزیزم چرا هر ماه نیست؟ بعضی ماه ها دو تا دفع میشه چندماهی نمیشه

من خودمم چند بار فقط دیدم ممکنه هنگام اجابت مزاج دفع بشه و مستقیم بره تو فاضلابب و دیده نشه ولی مطئنم همونه وقتی دوتا باشه ممکنه دوتا تخمک ازاد شده داشته باشی

من خودمم چند بار فقط دیدم ممکنه هنگام اجابت مزاج دفع بشه و مستقیم بره تو فاضلابب و دیده نشه ولی مطئن ...

ممنون عزیزم