2777
2789
عنوان

روز_آگاهی_از_آزار_خودشیفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بخوایم با این دید ببینیم من معتقدم آدم سالم وجود نداره و هر كدوم از آدمها یه مشكل دارن حالا افسردگی مهرطلبی هیجانی نمایشی خودشیفتگی و هزاران مورد دیگه واقعا آدم صد در صد سالم به لحاظ روحی خیییییلی كمه اگر هم باشه

اگر بخوایم با این دید ببینیم من معتقدم آدم سالم وجود نداره و هر كدوم از آدمها یه مشكل دارن حالا افسر ...

متوجه نشدم این دید دقیقا منظورتون چیه کار تشخیص قطعی هم حتما با متخصصه این نشونه‌ها واسه اینه که به افراد آگاهی بدن که مشکلی وجود داره تا برای حلش به متخصص مراجعه کنه. این که هر آدمی ممکنه درجه‌ای از بعضی خصوصیات رو داشته باشه درسته ولی بین آدم سالم با کسی که دچار اختلاله تفاوت عمده هست مثلا یه ذره خودخواهی ممکنه تو وجود یه فردی باشه ولی اختلال خودشیفتگی متفاوته یا ممکنه هرکسی گاهی یا بر اثر شرایطی مضطرب بشه ولی فرق داره با کسی که اختلالات اضطرابی و افسردگی داره و معمولا خود فرد و اطرافیانش متوجه غیرمعمولی بودن شرایط و نیاز به مداخله حرفه‌ای میشن

متوجه نشدم این دید دقیقا منظورتون چیه کار تشخیص قطعی هم حتما با متخصصه این نشونه‌ها واسه اینه که به ...

نه من منظورم این بود حد وسطش نشانه هاش و تو همه میشه دید! اره درسته دیگه خیلی وخیم و باید پیگیری كرد من منظورم تا اون حد نبود

نه من منظورم این بود حد وسطش نشانه هاش و تو همه میشه دید! اره درسته دیگه خیلی وخیم و باید پیگیری كرد ...

بله درسته نباید از رو چندتا نشونه نتیجه گیری کرد این نشونه‌ها فقط برای افزایش آگاهی و حساسیت نسبت به موضوعه