2777
2789

من الان هفته هفتم هستم خیلی سرفه میکنم سرما هم نخوردم سرفه های خشک

امروز اگه بتونم میرم دکتر

خواستم ببینم کسی مثل من بوده؟ چی استفاده کرده؟

منم سرفه میکردم ولی به خاطر حالت تهوعم بود

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دفقیقا عین شما بودم..دیفن هیدرامین و سالبوتامول روزی دوبار هر بار یک قاشق چایخوری دکتر بهم داد..هردوتاشم هییچ ضرر بدی نداره تو بارداری..دو سه روزه خوب شدم

سسر هر دوتا بارداریمم اینجوری بودم

خدای مهربونم دوستت دارم
من دفقیقا عین شما بودم..دیفن هیدرامین و سالبوتامول روزی دوبار هر بار یک قاشق چایخوری دکتر بهم داد..ه ...

دیفن هیدرامین ساده هاااا..منظورم کامپاندش نبوداا..اون ضرر داره

من پیش دکتر باقرافشار فوق تخصص ریه رفتم و اینارو داد..

خدای مهربونم دوستت دارم

اره منم داشتم هفته پیش خوب شدم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه
نه من اصلا گلو درد ندارم فقط دو هفته س سرفه میزنم شب و روز

من که هیچی ام نخوردم تحمل کردم

میترسم تو این دوران دارو بخورم

سلام  من تک فرزندم آذر ۸۹با شوهرم دوست شدم اردیبهشت ۹۲عقد کردیم و مهر ۹۴عروسی کردیم و ۱۲فروردین اقدام کردیم برای بارداری ولی ۱۸خرداد ۹۸بچم سقط شد به خاطر تصادف دعا کنید این روزا زود بگذره و بشه ۳ماه تا دوباره اقدام کنم لطفا یه صلوات بفرستید تا زندگیم همچیش رو روال بیوفته            اگه م مشکلات برداریم زندگی شیرین میشه