2777
2789
عنوان

اونایی که ده سال اززندگی مشترکشون میگزره بیان ببینم😶

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 46 پست

خونه وماشین اونم به سختی 

دوسال بود عروسی کرده بودیم یه نفر پولمونو خورد گفت  ورشکشست شدم 

ما اون پولو باوام وقرعه کشی جمع کرده بودیم که چندسال داشتیم اونورو میدادیم تو۵سال تونستیم خودمونو جمع وجورکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونه داریم اما دلم خوش نیست به این زندگی ادم حال دلش خوش باشه حتی اگر هیچ چی نداشته باشه تو زندگی کجا خوش است آنجا که دل خوش است

👈خنده تلخ آدما همیشه از دلخوشی نیس گاهی شکستن دلی کمتر از آدمکشی نیست👉

منم 11 سال از زندگی مشترکمون میگذره. خدا روشکر همه چی خوب بود و به چیز هایی که می‌خواستیم رسیدیم با پشتکار و همت شوهر جان  

شخصیت من چیزیه که من هستم اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو کی هستی 

ما میتونستیم به خیلی جاها برسیم ولی خرج عروسی دو تا خواهر شوهر و یه برادرشوهرم رو همسرم داد😐 خیلی از زندگی عقب افتادیم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

ما تقریبا 8 ساله...

یه مقدار طلا و قسط و قرضای جهیزیه و عروسی رو دادیم..الانم که سیسمونی داریم میخریم واسه بچه...

پیشرفتی نداشتیم ولی یادمه زمان نامزدی 100 تومن پول داشتیم الهی شکر الان یه چیزایی جمع کردیم هنوز خونه نداریم که بزرگترین مشکلمونه ولی جفتمون از همون روز اول مثل بلانسبت خر داریم جون میکنیم...

دخترم تمام زندگی من

مغازه خریدیم دوتا ماشین پول خونه هم داریم ولی قصد خرید نداریم 6ساله ازدواج کردیم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
منم 11 سال از زندگی مشترکمون میگذره. خدا روشکر همه چی خوب بود و به چیز هایی که می‌خواستیم رسیدیم با ...

خداروشکرمشکل من اینه خودم شاغل نیستم 😖وگرنه همه چی خیلی راحتربود