2777
2789
عنوان

درد دیسک کمرم زده به پای چپم

3463 بازدید | 15 پست

دوستان امروز سومین روزیه که استراحت مطلق رو شروع کردم ولی صبح ها میخوام برم دستشویی و دست و صورت بشورم جونم در میاد از درد .

بریدم تو رو خدا دعا کنید ممنون همتون هستم🙏🏻

مامان منم ۴۰سالشه اینجوری شد رفت دکتر ام ار ای داد دکتر گفت دیسک پاره شده راهی جز عمل نیست یک ماهم استراحت کرد ولی خوب نشد برای همین فروردین ۹۸ عمل کرد.حتما یه دکتر خوب برو ان شاء الله خوب شی 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مهربون مادر گرامی رو پیش کدوم دکتر بردید که خدا رو شکر نتیجه داده عزیزم

اگه تهرانی برو پیش دکتر اسماعیل خلاقی نه تنها مادر من تمام مریض هاش ازش راضی بودن بابت عمل.ان شاء الله شماهم زود خوب شید

سلام عزیزم  بله من تهران هستم . شماره تلفن و یا ادرس مطب دکتر  اسماعیل خلاقی را دارید مهر ...

الان خونه خودمم بعدظهر میرم خونه مامانم براتون دقیق میگم ادرس مطبشو. راستی اگه به شهر قدس و اسلامشهر نزدیکی بهم بگو ادرس اونجا رو بگم اگه که نه همون خود تهران

[QUOTE=92262053]الان خونه خودمم بعدظهر میرم خونه مامانم براتون دقیق میگم ادرس مطبشو. راستی اگه به شهر قدس و اسلامشهر ...[/QUOTE

عزیزم 

ادرس تهران رو بگیرید سپاسگزارتون مبشم البته هر وقت رفتید خونه مادر مهربون

ادرس،یافت اباد،شهرک ولی عصر _بیمارستان غیاثی

یک شنبه و سه شنبه ها ساعت ۹،۳۰_۱۱

تلفن ۶۶۲۱۰۱۰۱

ما شهرقدس مادرمو بردیم که مطب خودشونه اگه ام ار ای جدیدم دارید با خودتون ببرید

شوهر منم همینجور شد سه چهارماه استراحت مطلق بود با انواع و اقسام شکنجه ها

کف پاش سر شد اصلا بیشتر از پنج سانت بالا نمیومد هرچی گیاهی و اینام بود انجام داد.هزارتا دوتر رفتیم یکی شون گفت عمل و تمام.گفت وقتی بزنه ب پا تمومه

عمل کرد یه هفته تقریبا استراحت داشت و راحت شد

مسعود فاخری رو بزن تو گوگل..دکتر خوبی هست

در ضمن پیش متخصص ارتوپد نرو ک تخصصش نیست..پیش دکتر متخصص  ستون فقرات فقططط برو

ببخشید دیسک کمر حتما باید عمل شه ؟؟

اگه پاره شده باشه حتما چون فقط عذاب میکشه بیمار،ولی اگه پاره نشده باشه با مراقب میشه کاری کرد به عمل نکشه.

اگه پاره شده باشه حتما چون فقط عذاب میکشه بیمار،ولی اگه پاره نشده باشه با مراقب میشه کاری کرد به عمل ...

اگه استخون دیسک ساییده شده باشه چی؟؟؟ ینی زیاد درد نداشته باشه بازم ممکنه عوارض پیش بیاد؟ 

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
اگه استخون دیسک ساییده شده باشه چی؟؟؟ ینی زیاد درد نداشته باشه بازم ممکنه عوارض پیش بیاد؟ 

مامان من بعد عمل ۱ماه بعدش ۱۰جلسه فیزیوتراپی میره بعدشم شاید اب درمانی اونجا بهش گفتن استخون دیسکش داشته تو گوشت بدنش فرو میرفته که انقد از بالا درد داشته ولی اگه زیاد درد ندارید حتما برید یه دکتر خوب با ام ار ای متوجه مشکلتون میشه و شاید با اب درمانی بدون عمل خوب شدید

مامان من بعد عمل ۱ماه بعدش ۱۰جلسه فیزیوتراپی میره بعدشم شاید اب درمانی اونجا بهش گفتن استخون دیسکش د ...

اهان امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن . مال خودم نیس میگم اب درمانی فک کنم هزینش زیاد باشه نه ؟ البته دکتر رفته ام ار ای کرده گفته بود ساییده شده

https://harfeto.timefriend.net/16229838541279
اهان امیدوارم هر چه زودتر خوب بشن . مال خودم نیس میگم اب درمانی فک کنم هزینش زیاد باشه نه ؟ البته دک ...

اب درمانی منظورشون استخره خیلی اروم انجام بدن.باز دکتر خوب برن بهشون توضیح میدن