2777
2789

من و شوهرمم الان درباره این سه روز تعطیلی چت میکردیم

یه جای خوشگل و نشون کرده بریم

اما خب تنهایی خوش نمیگذره

کسی نیست  با خودمون همراه کنیم

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیییییج جا دو روزشو شوهرم شیفته

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
😮چ خوب😑😑

خیلی حالا شوهرمم نمیدونه خواستگارم بوده 😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

مت فکر میکنم همه جا شلوغ باشه.به خاطر همین جایی نمیریم.

استراحت مطلقیم احتمالا😆

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
وا شوهرت میدونه؟

نه 😐دوست صمیمی شوهرمم هست 😐فکر نمیکردم حالا حالا بیاد ایران 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
من عاشق خیاطی ام امانمی دونم چطوری از کجا شروع کنم خیاطیهم فل بداهه بلدم

منم دارم میرم کلاس ترم دومم رو تازه تموم کردم دامن و پیرهن با چن مدل یقه اما خیلی ضعیفم اما بازم خوبه میخپام عروسک اینا بدوزم😂😂😂

اي بابا😑اولين باره مياد از بعد ازدواجتون؟

نه دفع های پیش میپیچوندم 😐الان تازه قرار بیاد خونه ما باشه